Referanser

nLogic kan vise til referanser innen et bredt spekter av segment og løsningsområder.

Hesbynett fornyet datasenteret med Nutanix-løsning fra nLogic

Hesbynett leverer bredbånd/fiber og trådløst til private, borettslag og næringsvirksomheter i Stavanger og Sandnes. I tillegg leverer de totale IT-driftstjenester til større selskaper med avdelinger over hele landet, blant annet til noen av verdens største selskaper innen fiskeoppdrett.
Hege Anett Albrigtsen 18. mars 21

GIG Networks oppgraderer kjernenettet til 100 Gbps

1. februar 2021 oppgraderte GIG Networks kjernenettet til 100 Gbps kapasitet. Oppgraderingen er gjort i samarbeid med GIG Networks partner nLogic, som har levert nettverksinfrastruktur og rådgivning til design og implementering.

nLogic leverer nettverket til Eldorado e-sport senter. Blir Norges største og unikt i europeisk sammenheng.

I november 2020 gjenåpnes Eldorado kino til Norges største e-sport- og gamingsenter. Eldorado blir et permanent senter, som med sitt underholdningstilbud og en dedikert arena for e-sport, blir unikt også i europeisk sammenheng.
Karoline G. Johnsen 11. okt 20

Trådløst nettverk til Norges Realfagsgymnas

Norges Realfagsgymnas (NRG) er en ungdoms- og videregående skole i Bærum, med totalt 250 elever og 25 lærere. Deres målsetning er å være Norges beste skole på matematikk-, realfags- og teknologiopplæring.
Karoline G. Johnsen 25. juni 20

Nutanix-løsning til Unifon

Unifon valgte nLogic som sin kompetansepartner på den nye Nutanix-løsningen.

Eidsiva bredbånd

Eidsiva bredbånd har vært kunde av nLogic siden 2007, og har fått bistand med design, implementering, opplæring og support 24/7. nLogic har også levert kurs og tilpassede workshops til Eidsiva Bredbånd etter behov. 

Basefarm og nLogic - Et samarbeid gjennom 10 år!

Når vi har Nord-Europas ledende aktør innen drift av internetteknologi som fast kunde, så gjør det oss litt ekstra stolte 

nLogic valgt til modernisering av nettverksinfrastrukturen til OsloMet

nLogic har levert kantswitcher og sentral infrastruktur til ulike lokasjoner i OsloMet, for å modernisere store deler av en utdatert nettverksinfrastruktur. Vi har levert Juniper Networks nettverksinfrastruktur på UNINETT-avtalen siden 2012, og leverer per dags dato fortsatt nettverksutstyr, råd- og veiledning, workshops, supportbistand og reservedelstilgang

Infrastruktur til Nordfiber

nLogic har levert infrastruktur basert på Juniper Networks routere og switcher med MPLS i hele Nord-Norge 
Karoline G. Johnsen 30. sep 19