Referanser

nLogic kan vise til referanser innen et bredt spekter av segment og løsningsområder.

Hesbynett fornyet datasenteret med Nutanix-løsning fra nLogic

Hesbynett leverer bredbånd/fiber og trådløst til private, borettslag og næringsvirksomheter i Stavanger og Sandnes. I tillegg leverer de totale IT-driftstjenester til større selskaper med avdelinger over hele landet, blant annet til noen av verdens største selskaper innen fiskeoppdrett.
Hege Anett Albrigtsen 18. mars 21

GIG Networks oppgraderer kjernenettet til 100 Gbps

1. februar 2021 oppgraderte GIG Networks kjernenettet til 100 Gbps kapasitet. Oppgraderingen er gjort i samarbeid med GIG Networks partner nLogic, som har levert nettverksinfrastruktur og rådgivning til design og implementering.

Nettverket på Eldorado e-sport- og gamingsenter

nLogic leverer LAN- og WLAN-løsning til Eldorado e-sport- og gamingsenter. Nettverket på Eldorado skal benyttes til blant annet online gaming, influencere skal kunne streame og det skal også produseres live-sendinger. nLogic leverer et fleksibelt og fremtidsrettet nettverk, som møter disse behovene. Nettverket må kunne endres fra en dag til en annen, fra eksempelvis et stort antall brukere i forbindelse med arrangementer, til et LAN en annen dag. Det stilles høye krav til kapasitet og lav latency.
Karoline G. Johnsen 26. aug 20

Trådløst nettverk til Norges Realfagsgymnas

Norges Realfagsgymnas (NRG) er en ungdoms- og videregående skole i Bærum, med totalt 250 elever og 25 lærere. Deres målsetning er å være Norges beste skole på matematikk-, realfags- og teknologiopplæring.
Karoline G. Johnsen 25. juni 20

Nutanix-løsning til Unifon

Unifon valgte nLogic som sin kompetansepartner på den nye Nutanix-løsningen.

Eidsiva bredbånd

Eidsiva bredbånd har vært kunde av nLogic siden 2007, og har fått bistand med design, implementering, opplæring og support 24/7. nLogic har også levert kurs og tilpassede workshops til Eidsiva Bredbånd etter behov. 

Basefarm og nLogic - Et samarbeid gjennom 10 år!

Når vi har Nord-Europas ledende aktør innen drift av internetteknologi som fast kunde, så gjør det oss litt ekstra stolte.

OsloMet

nLogic har levert kantswitcher og sentral infrastruktur til ulike lokasjoner i OsloMet, for å modernisere store deler av deres nettverksinfrastruktur. Vi har levert Juniper Networks nettverksinfrastruktur på UNINETT-avtalen siden 2012, og leverer per dags dato fortsatt nettverksutstyr, råd- og veiledning, workshops, supportbistand og reservedelstilgang

Nordfiber

Nordfiber referansevideo Publisert: 1. september 2022 nLogic startet samarbeidet med Nordfiber i 2015 da de skulle etablere nytt bredbåndsnett i hele Nord-Norge, og har levert infrastruktur basert på Juniper Networks routere og switcher, samt WDM løsning basert på Infinera.