Referanser

nLogic kan vise til referanser innen et bredt spekter av segment og løsningsområder.

Trådløst nettverk til Norges Realfagsgymnas

Norges Realfagsgymnas (NRG) er en ungdoms- og videregående skole i Bærum, med totalt 250 elever og 25 lærere. Deres målsetning er å være Norges beste skole på matematikk-, realfags- og teknologiopplæring.
Karoline G. Johnsen 25. juni 20

Nutanix-løsning til Unifon

Unifon valgte nLogic som sin kompetansepartner på den nye Nutanix-løsningen.

Eidsiva bredbånd

Eidsiva bredbånd har vært kunde av nLogic siden 2007, og har fått bistand med design, implementering, opplæring og support 24/7. nLogic har også levert kurs og tilpassede workshops til Eidsiva Bredbånd etter behov. 

Basefarm og nLogic - Et samarbeid gjennom 10 år!

Når vi har Nord-Europas ledende aktør innen drift av internetteknologi som fast kunde, så gjør det oss litt ekstra stolte 

nLogic valgt til modernisering av nettverksinfrastrukturen til OsloMet

nLogic har levert kantswitcher og sentral infrastruktur til ulike lokasjoner i OsloMet, for å modernisere store deler av en utdatert nettverksinfrastruktur. Vi har levert Juniper Networks nettverksinfrastruktur på UNINETT-avtalen siden 2012, og leverer per dags dato fortsatt nettverksutstyr, råd- og veiledning, workshops, supportbistand og reservedelstilgang

Sector Alarm

Sector Alarm er en norsk leverandør av alarm- og sikkerhetsjenester som har over 530 000 kunder fordelt på Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike og Spania. Selskapet har 2000 ansatte. Som sikkerhetsleverandør er Sector Alarm naturligvis opptatt av sikkerhet i alle ledd. nLogic er stolte av å ha blitt valgt som sikkerhetsleverandør til Sector Alarm, og fortsatt ha tilliten etter 5 års samarbeid.
nLogic 1. apr 19

Infrastruktur til Nordfiber

nLogic har levert infrastruktur basert på Juniper Networks routere og switcher med MPLS i hele Nord-Norge 
Karoline G. Johnsen 30. sep 19

Statens Vegvesen

nLogic vant i 2015 en fireårig rammeavtale i sterk konkurranse med en rekke andre leverandører, og sørger for at Statens Vegvesen kan bygge og vedlikeholde løsninger og tjenester på en bedre og mer kostnadseffektiv måte.
Karoline G. Johnsen 1. juni 15

Meterologisk institutt

nLogic leverer datasenternettverket til et av verdens mest besøkte værnettsteder, Yr.
nLogic 31. mars 15