Referanser

Referanser

nLogic kan vise til referanser innen et bredt spekter av segment og løsningsområder.

Phonect

Phonect valgte nLogic som sin kompetansepartner på den nye Nutanix-løsningen.

Over 10 års samarbeid med Eidsiva bredbånd

Eidsiva bredbånd har vært kunde hos nLogic siden 2007. nLogic har bistått med både design, implementering, opplæring og support 24/7. Basert på Eidsiva bredbånds behov, og i tilknytning til leverte løsninger og produkter, har nLogic kontinuerlig satt opp tilpassede kurs og workshops. 

Basefarm og nLogic - Et samarbeid gjennom 10 år!

Når vi har Nord-Europas ledende aktør innen drift av internetteknologi som fast kunde, så gjør det oss litt ekstra stolte 

OsloMet

Høgskolen i Oslo og Høgskolen i Akershus ble i 2011 slått sammen til til Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA). De var allerede da Norges desidert største høgskole, med 16.000 studenter og 1.600 ansatte. Sammenslåingen bød naturlig nok på en del utfordringer for HiOAs fire fakulteter med 21 institutter, både organisatorisk og datateknisk.

nLogic 1. sep 19

Sector Alarm

Sector Alarm er en norsk leverandør av alarm- og sikkerhetsjenester som har over 530 000 kunder fordelt på Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike og Spania. Selskapet har 2000 ansatte. Som sikkerhetsleverandør er Sector Alarm naturligvis opptatt av sikkerhet i alle ledd. nLogic er stolte av å ha blitt valgt som sikkerhetsleverandør til Sector Alarm, og fortsatt ha tilliten etter 5 års samarbeid.

nLogic 1. apr 19

Statens Vegvesen

nLogic vant i 2015 en fireårig rammeavtale i sterk konkurranse med en rekke andre leverandører, og sørger for at Statens Vegvesen kan bygge og vedlikeholde løsninger og tjenester på en bedre og mer kostnadseffektiv måte.

Karoline G. Johnsen 1. juni 15

Meterologisk institutt

nLogic leverer datasenternettverket til et av verdens mest besøkte værnettsteder, Yr.

nLogic 31. mars 15

Kristiansand kommune

IT-Tjenesten gir råd til rådmannen og sektorene i forhold til IT. De har ansvaret for teknisk drift av datanettverk, sentrale servere, basisprogramvare og IT-systemene i kommunen.

nLogic 21. aug 9


Kundereferansevideoer