Eldorado e-sport og gamingsenter

Vi leverer LAN- og WLAN-løsning til Eldorado e-sport- og gamingsenter.

Vi leverer LAN- og WLAN-løsning til Eldorado e-sport- og gamingsenter. Nettverket på Eldorado skal benyttes til blant annet online gaming, influencere skal kunne streame og det skal også produseres live-sendinger. vi leverer et fleksibelt og fremtidsrettet nettverk, som møter disse behovene. Nettverket må kunne endres fra en dag til en annen, fra eksempelvis et stort antall brukere i forbindelse med arrangementer, til et LAN en annen dag. Det stilles høye krav til kapasitet og lav latency.

Om Eldorado e-sport- og gamingsenter

Etter ombygging, er gamle Eldorado Kino gjenåpnet til et hjem for alle med et hjerte for e-sport og gaming i Norge. Eldorados formål er å drifte et dedikert underholdningssenter, med tilbud innen e-sport, gaming og digital underholdning. Senteret har en egen arena for gjennomføring av turneringer, sceneunderholdning og ulike arrangement, som skaper unike opplevelser for toppen, bredden og fansen av norsk esport og gaming. Her kan fansen se sine helter i aksjon eller bli underholdt av kjente youtubere og gaming-personligheter. Med Norges største samling av høyspekkede gaming-PCer og tilgang på et uendelig antall spill, kan man på egenhånd dyrke gaming-interessen eller leve seg inn i virtuelle verdener. 

Løsningsbeskrivelse

Vi har satt opp en nettverksløsning på Eldorado bestående av kant, distribusjon og kjerneutstyr fra vår Elite partner Juniper Networks, samt trådløst nettverk basert på komponenter fra Mist Systems (eid av Juniper Networks). Vi har levert en totalløsning, med kursing og kompetanse innenfor Juniper og Junos, rådgivning til design og implementering, samt konsulentbistand under implementasjon, og supporttjenester.  

En illustrasjon av løsningsbeskrivelsen av nettverket på Eldorado e-sport- og gamingsenter

Detaljer om komponentene i nettverksløsningen til Eldorado e-sport- og gamingsenter

Nettverket er bygd opp som «Hub and Spoke» bestående av Juniper SRX brannmurer, Juniper QFX core switcher og EX distribusjonsswitcher, satt opp i virtual-chassis. 

SRXene er satt opp som ett cluster mot de redundante 10G linjene levert av Telia. Det går 2x10G fra hver av brannmurene til core switchene, som så er koblet sammen med 2x100G. Fra core switchene går det så 2x40G til distribusjons switchene. Det går også 2x10G til hver av de forskjellige rommene direkte fra kjerne switchene. SRXene står som Gateway for de forskjellige nettverk segmentene og står for utdeling av DHCP.  ​

Detaljer om komponentene i det trådløse nettverket

Wireless lan (WLAN) er satt opp ved bruk av WLAN Access Points av typen AP41, fra MIST Systems (eid av Juniper Networks). Disse distribueres ut i lokalene for å oppnå en optimal dekning for brukerne på Eldorado. Løsningen administreres via MIST cloud based Management. Tjenester som er inkludert i løsningen er Wi-Fi Assurance, Marvis Virtual Network Assistant og User engagement med virtual BLE.

Kontakt oss

Har du spørsmål knyttet opp mot vår leveranse hos Eldorado? Ta kontakt med oss.