Velkommen til oss

Vi er din pålitelige partner for nettverk, sikkerhet og datasenter. Med over 15 års erfaring og ekspertise i ryggen, leverer vi ikke bare produkter, men også verdifull kompetanse gjennom støtte og konsulenttjenester.

Om oss

Vår lidenskap ligger i å utvikle markedet og støtte våre kunder, der vi kombinerer vår kompetanse med de beste løsningene fra våre partnere. Med over 15 års erfaring og dyptgående ekspertise gjør vi mye mer enn å bare levere produkter. Vi tilbyr våre kunder en uvurderlig kompetanse gjennom skreddersydde løsninger, dedikert støtte og konsulenttjenester.

Dette gjør vi

Vi er din støttespiller og diskusjonspartner! Vi samarbeider med leverandører som til enhver tid har de beste produktene og løsningene for våre kunder. Vi tilbyr analyser og vurdering, design og planlegging, samt prosjektering av alle typer oppdrag innen nettverks-, sikkerhets- og datasenterløsninger. Våre ansatte har høy teknisk kompetanse, og er en viktig del av leveransen vår som en pålitelig rådgiver og leverandør.

Hvem leverer vi til

Vi har lang erfaring med løsningsleveranser, spisskompetanse og dyp innsikt i behov, innen flere segmenter. I hovedsak leverer vi til segmentene ISP (bredbåndsaktører), hosting, transport, industri, utdanning/forskning og kommune/fylke. nLogics løsninger møter de ulike forretningsbehovene innenfor hvert segment, og vi kan vise til gode referanser innen alle segmentene.

Vi er
35
ansatte
Vi har mer enn
15
års erfaring
Vi er
100%
dedikerte

Vår historie

nLogic ble etablert i 2007 av godt erfarne personer med bakgrunn fra noen av Norges ledende IT-selskaper. Siden etablering har vi i mer enn 15 år vært med på å bygge nettverksinfrastruktur i Norge. I 2020 ble nLogic Sverige etablert og i 2022 ble nLogic Danmark etablert.

Etablering av nLogic Group er et resultat av vår sterke vekst og gir mange fordeler på tvers av landegrenser når det kommer til deling av kompetanse, ressurser og møte kundenes behov.

Kontakt oss

Har du spørsmål til oss? Ta kontakt med oss.