Nettverk

Effektive nettverksløsninger som gir rask, sikker og pålitelig tilgang for tjenester som trådløse nettverk, skybaserte og virtualiserte tjenester.

Nettverksløsninger vi hjelper våre kunder med

Vi hjelper deg med nettverk

Vi tilbyr sikre, automatiserte og skalerbare nettverksløsninger tilpasset dine behov.
Gjennom tett samarbeid er vi din støttespiller, diskusjonspartner og ekstra kapasitet som hjelper deg med å designe, implementere og optimalisere nettverk og infrastruktur.

Kompetanse

Vår nettverkskompetanse strekker seg fra store kjernenettverk, som utgjør ryggraden av internett i Norge, til mindre bedriftsløsninger basert på trådløs- og trådbunden infrastruktur. I senter av alt vi leverer ligger behovet for å finne en enkel, skalerbar og forutsigbar måte å jobbe sammen på.

Vi tar en proaktiv tilnærming til nettverksbygging og samarbeid. Vi tror på viktigheten av å utvikle en strategisk arkitektur for å planlegge for enkel integrasjon av ny teknologi og at riktig overvåking og kapasitetsstyring vil bidra til å holde nettverket stabilt.

Disse stoler på oss

Våre partnere på nettverk

Har du spørsmål om nettverk eller våre løsninger?

Fyll inn skjema for å kontakte oss. En av våre eksperter vil kontakte deg på e-post.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ønsker du siste nytt fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta siste nytt fra våre løsninger og invitasjoner til våre arrangementer.