Segment Routing

Forenkle multidomain nettverksadministrasjon og forbedre brukeropplevelsen for sluttbruker.

Hva er segment routing?

Segment routing er en nettverksteknologi som gir fleksibilitet og effektivitet i ruting av datapakker gjennom nettverkene og det er flere grunner til å implementerer segment routing i eget nettverk. Etter hvert som innhold og applikasjoner migrerer til skyen, øker etterspørselen etter båndbredde i nettverket, og forventningene til brukernes kvalitetsopplevelse (QoE) når nye høyder.

Optimalisert ytelse og kontroll

Vi forstår viktigheten av en pålitelig og effektiv nettverksinfrastruktur. Med vår spisskompetanse kan vi hjelpe deg med å transformere nettverket ditt for bedre ytelse, optimalisert ressursbruk og økt kontroll.

Segment routing for service providers

Bredbåndstilbydere trenger en løsning for transportnettverket som vil gi større kontroll, fleksibilitet, applikasjonsbevissthet og forenklet trafikkadministrasjon for deres nettverk. Dette forenkler muligheten til å møte etterspørselen enklere og rimeligere, samt forbedre brukeropplevelsen. Vi hjelper bredbåndstilbydere med segment routing i samarbeid med våre teknologipartnere.

Segment routing for enterprise og offentlig

Virksomheter kan ha flere grunner til å implementere segment routing i sine nettverk. Segment routing er en nettverksteknologi som gir fleksibilitet og effektivitet i ruting av datapakker gjennom nettverkene.

Løsninger for segment routing

Sammen med Juniper Networks tilbyr vi segment routing for service providers og andre virksomheter. Gjennom rutere fra Juniper Networks så støttes segment routing i både MX- og PTX-rutere.

Ønsker du mer informasjon om segment routing?

Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om segment routing eller en gjennomgang av våre løsninger. Fyll inn skjema så kontakt vi deg.