Robuste, effektive og sikre datasenterløsninger for ditt behov og budsjett

Våre konsulenter har lang erfaring og god forståelse av datasenter med spisskompetanse på nettverk, sikkerhet, cloud, virtualisering, backup, server og lagring.

Datasenter

Vi hjelper kundene våre med å forenkle og modernisere datasenteret. Løsningene vi tilbyr er bygget på de samme prinsippene som mange av de store skyleverandørene bruker i sine datasentre. Dette gir store besparelser i tidsbruk, lavere IT-kostnader, og en mulighet for å legge grunnlaget for digitalisering og forretningsutvikling. 

Din partner på datasenter

Med vår spisskompetanse og utvalgte teknologipartnere, så bistår vi med å effektivisere ditt datasenter og administrere infrastruktur, applikasjoner og data.

Som din samarbeidspartner er vi opptatt av å levere en komplett løsning bygget på vår solide kompetanse. Vårt fokus er å levere:

  • Være din partner og støttespiller gjennom hele prosessen, fra planlegging til support.
  • Vi ser våre kunder, du forsvinner ikke i massen hos oss.
  • Du får levert kvalitet og ikke kvantitet.
  • Vi gir deg personlig support, utført av noen som kjenner deg.

Backup as a service

Backup as a service (BaaS), eller outsourcing av backup, er en tjeneste for sikkerhetskopiering og gjenoppretting av data. Tjenesten overfører ansvaret for virksomhetens data til en profesjonell leverandør, som administrerer prosessene som kreves for å lagre, beskytte og gjenopprette data. Outsourcing av backup har mange fordeler, herunder kostnadseffektivitet, skalerbarhet, bedre sikkerhet, raskere gjennopprettingstid og brukervennlighet.

Våre teknologipartnere på datasenter

Nutanix-logo.
Juniper Networks logo.
Rubrik-logo.

Webinar: Veien til Nutanix

Last ned opptak av vårt webinar, veien til Nutanix. Mange ønsker å bytte virtualiseringsplattform, i dette webinaret gir vi deg det du trenger å vite for å vurdere Nutanix som alternativ plattform.

Nutanix Reseller-logo.

Har du spørsmål om datasenterløsninger?

Fyll inn skjema for å kontakte oss. En av våre eksperter vil kontakte deg på e-post.