Nutanix

Hyperkonvergert infrastruktur (HCI) som kombinerer databehandling, lagring, nettverk og virtualisering.

Om Nutanix

Nutanix er et programvareselskap som tilbyr hyperkonvergert infrastruktur (HCI). Det vil si at du får lagring, databehandling og nettverk i én integrert plattform. Nutanix tilbyr også løsninger for skytjenester, automasjon, sikkerhet, IoT og VDI.

Hvorfor velge Nutanix?

Nutanix lar IT-avdelingen bygge og drifte kraftig multisky-arkitektur, og gjør det mulig å få alle fordelene med skyen – med sikkerheten og kontrollen du har i eget datasenter. Nutanix lar deg integrere offentlige, private og distribuerte skymiljøer, og gir deg muligheten til å drifte og kontrollere IT-infrastruktur og applikasjoner gjennom ett konsoll. Alt dette med grenseløse muligheter for skalering. 

Webinar: Veien til Nutanix

Last ned opptak av vårt webinar, veien til Nutanix. Mange ønsker å bytte virtualiseringsplattform, i dette webinaret gir vi deg det du trenger å vite for å vurdere Nutanix som alternativ plattform.

Nutanix-logo.

Vårt samarbeid med Nutanix

Vi har spisskompetanse innenfor Nutanix design, arkitektur, implementering og optimalisering, og har oppnådd høyeste partnernivå: Nutanix Cloud Champion (tidligere Nutanix Master Partner).

Vårt samarbeid med ledende teknologipartnere, og fokuset på skreddersydde leveranser fra design til optimalisering, gjør at du får tilgang til alt du trenger under samme tak. Vi leverer komplette løsninger. Gjennom erfaring og kompetanse kan vi utvikle og levere optimale nettverks-, sikkerhets- og datasenterløsninger for din virksomhet.