DDoS beskyttelse

Beskytt nettverksinfrastruktur mot DDoS-angrep automatisk i løpet av sekunder, i sanntid.

Hvorfor trenger du DDoS beskyttelse

Gjennom utviklingen av 5G og IoT-enheter så har trafikken økt betraktelig, noe som gir flere usikrede enheter for hackere å angripe. DDoS beskyttelse hjelper deg ved å identifisere og filtrere ut ondsinnet trafikk før den når nettstedet, tjenesten eller enheten. Med DDoS beskyttelse direkte i nettverksinfrastrukturen, kan du blokkere og hindre angrep i løpet av sekunder fremfor minutter.

Beskytt deg mot DDoS angrep i sanntid

Våre eksperter hjelper deg med DDoS beskyttelse av din nettverksinfrastruktur. Vi hjelper deg med å finne riktig teknologi tilpasset dine behov, uavhengig av hva du har i eksisterende infrastruktur.

DDoS beskyttelse med Juniper Networks

Oppdag og reduser DDoS-angrep i sanntid. Vår teknologipartner Juniper Networks har utviklet et nytt forsvar mot DDoS-angrep i sanntid som automatiserer din DDoS beskyttelse.

DDoS beskyttelse med A10 Networks

A10 Defender, som er DDoS beskyttelse fra A10 Networks, gir skalerbar og automatisert beskyttelse for å oppdage og forhindre angrep. Løsningen er bygget på AI og jobber kontinuerlig med å utvikle din beskyttelse ved å opprette svartelister mot ondsinnede IP-adresser.

Hvordan beskytte virksomheten mot DDoS angrep

Ønsker du å vite mer?

Ta kontakt med oss hvis du ønsker en gjennomgang av DDoS beskyttelse fra våre eksperter.