Backup og recovery

Vi hjelper deg med å finne riktig teknologi til identifisere, beskytte, detektere, respondere og hente tilbake din data.

Sikre virksomhetens viktigste data mot ransomware angrep eller andre uønskede hendelser. Med våre backup og recovery løsninger får du full kontroll på sikkerhetskopiering og gjenoppretting av data.

Backup

Er dataene dine trygge eller tar du sjansen på å miste virksomhetskritisk informasjon? En god plan for sikkerhetskopiering og gjenoppretting bør være på plass i enhver virksomhet.

Recovery

Har din virksomhet utredet konsekvensene av ransomware angrep eller andre uønskede hendelser? Gjenopprett dataene dine på en trygg og effektiv måte hvis uhellet er ute.

Hvilke fordeler får du med en backup og recovery løsning fra oss?

Brukervennlighet og skalerbarhet
Backup on-prem, off-prem og i skytjenester
Raskere gjenopprettningstid
Reduserer kostnader
Ransomware recovery
Trusselshåndtering

Backup as a Service

Backup as a service (BaaS), eller outsourcing av backup, er en tjeneste for sikkerhetskopiering og gjenoppretting av data. Tjenesten overfører ansvaret for virksomhetens data til en profesjonell leverandør, som administrerer prosessene som kreves for å lagre, beskytte og gjenopprette data. Outsourcing av backup har mange fordeler, herunder kostnadseffektivitet, skalerbarhet, bedre sikkerhet, raskere gjennopprettingstid og brukervennlighet.

Har du spørsmål om våre løsninger?

Fyll inn skjema for å kontakte oss. En av våre eksperter vil kontakte deg på e-post.