Brannmur

For å sikre nettverk og infrastruktur er det avgjørende at din brannmur er konfigurert, oppdatert og tilpasset trusselbildet.

Hva er en brannmur?

En brannmur er en avgjørende sikkerhetsmekanisme i nettverket og krever kontinuerlig kontroll og oppdatering for å gi deg maksimal sikkerhet. Våre eksperter på nettverk og sikkerhet har lang erfaring konfigurering og sammensetning av reglene i brannmur, som gir deg økt sikkerhet.

Trafikken du ønsker deg

Alene så vil ikke verdensledende teknologi gi deg den sikkerheten du trenger. En brannmur er avhengig av et godt oppsett og vedlikehold. Ønsker du å oppnå god sikkerhet, så er det avgjørende å definere hva du skal bruke en firewall til, og hvordan du skal bruke den.

Next-Generation Firewall fra Palo Alto Networks

Vi har vært Palo Alto Networks partner i mer enn 10 år, og har bred kompetanse og lang erfaring med leveranser innen Next-Generation firewall.
Palo Alto Networks regnes for å være den globale cybersecurity-lederen, kjent for alltid å utfordre status quo innen sikkerhet. Deres sikkerhetsoperasjonsplattform sikrer den digitale transformasjonen med kontinuerlig innovasjon som kombinerer de nyeste gjennombruddene i sikkerhet, automatisering og analyse.

Juniper SRX Firewalls

Vi har høyeste partnernivå hos Juniper Networks – Elite Plus og innehar den beste dokumenterbare kompetansen på området. Juniper Networks produkter innen nettverk er laget med fokus på automatisering, skalerbarhet og åpne standarder. Juniper Networks er valgt som leverandør av infrastruktur hos mange av verdens største og mest komplekse datasentere, telekom-operatører og misjonskritiske nettverk. SRX brannmurer gir sikkerhetsløsninger med avansert, integrert intelligens mot trusler, levert på bransjens mest skalerbare og fleksible plattform.

Våre teknologipartnere på brannmur

Palo Alto Networks-logo.
Juniper Networks logo.

Har du spørsmål om våre løsninger?

Fyll inn skjema for å kontakte oss. En av våre eksperter vil kontakte deg på e-post.