Palo Alto Networks

Helhetlig og innovativ tilnærming til cybersikkerhet.

Om Palo Alto Networks

Palo Alto Networks (PANW) er en ledende leverandør av sikkerhetsløsninger for nettverk, sky og mobile plattformer. De tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester som hjelper virksomheter med å beskytte seg mot dagens trusler, og å sikre nettverk og data mot cyberangrep. 

Hvorfor velge Palo Alto Networks på dine sikkerhetsløsninger?

Palo Alto Networks regnes for å være den globale cybersikkerhetslederen, og er kjent for å utfordre status quo. Sikkerhetsoperasjonsplattformen sikrer digitale transformasjoner med kontinuerlig innovasjon, og kombinerer de siste gjennombruddene innenfor sikkerhet, automatisering og analyse.

Cortex XDR

Sikkerhetsplattformen Cortex XDR gir hele virksomheten en avansert og total beskyttelse på endepunkter, nettverk og skytjenester. En omfattende sikkerhetsplattform for detektering og respons av sikkerhetstrusler.

Vi er din sikkerhetspartner

PANW har vært vår sikkerhetspartner i mer enn ti år, og medarbeiderne våre har bred kompetanse og lang erfaring med leveranser innenfor sikkerhet. Vi skal til enhver tid ha de aktuelle sertifiseringene, og vi er sertifiserte som både PANW Certified Network Security Engineer (PCNSE) og Network Security Administrator (PCNSA).

Vårt samarbeid med ledende teknologipartnere, og fokuset på skreddersydde leveranser fra design til optimalisering, gjør at du får tilgang til alt du trenger under samme tak. Vi leverer komplette løsninger. Gjennom erfaring og kompetanse kan vi utvikle og levere optimale nettverks-, sikkerhet og datasenterløsninger for din virksomhet.