Palo Alto Networks

Helhetlig og innovativ tilnærming til cybersikkerhet.

Om Palo Alto Networks

Palo Alto Networks (PANW) er en ledende leverandør av sikkerhetsløsninger for nettverk, sky og mobile plattformer. De tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester som hjelper virksomheter med å beskytte seg mot dagens trusler, og å sikre nettverk og data mot cyberangrep. 

Hvorfor velge Palo Alto Networks på dine sikkerhetsløsninger?

PANW regnes for å være den globale cybersikkerhetslederen, og er kjent for å utfordre status quo. Sikkerhetsoperasjonsplattformen sikrer digitale transformasjoner med kontinuerlig innovasjon, og kombinerer de siste gjennombruddene innenfor sikkerhet, automatisering og analyse.

Kvinne tegner og forklarer.

Brannmur

For å sikre nettverk og infrastruktur er det avgjørende at din brannmur er konfigurert, oppdatert og tilpasset trusselbildet.

Cortex XDR

Sikkerhetsplattformen Cortex XDR gir hele virksomheten en avansert og total beskyttelse på endepunkter, nettverk og skytjenester. En omfattende sikkerhetsplattform for detektering og respons av sikkerhetstrusler.

Mann holder foredrag foran en skjerm.

Kostnadsfri helsesjekk

Bruker din virksomhet Palo Alto Networks Cortex XDR?
Det er vanlig at mange ikke utnytter alle funksjonene, informasjonen og mulighetene Cortex XDR tilbyr. Våre eksperter tilbyr en kostnadsfri helsesjekk, slik at du kan optimalisere systemet ditt.

Vi er din sikkerhetspartner

Palo Alto Networks har vært vår sikkerhetspartner i mer enn ti år, og medarbeiderne våre har bred kompetanse og lang erfaring med leveranser innenfor sikkerhet. Vi skal til enhver tid ha de aktuelle sertifiseringene, og vi er sertifiserte som både PANW Certified Network Security Engineer (PCNSE) og Network Security Administrator (PCNSA).

Vårt samarbeid med ledende teknologipartnere, og fokuset på skreddersydde leveranser fra design til optimalisering, gjør at du får tilgang til alt du trenger under samme tak. Vi leverer komplette løsninger. Gjennom erfaring og kompetanse kan vi utvikle og levere optimale nettverks-, sikkerhet og datasenterløsninger for din virksomhet.

Ønsker du en demo, helsesjekk eller mer informasjon?

Ta kontakt med oss hvis du ønsker en demo av PANW løsninger, gratis helsesjekk eller mer informasjon om våre løsninger

Fyll inn skjema nedenfor eller ta kontakt med oss direkte på telefon eller e-post.