Optiske nettverk

Vi leverer optiske nettverksløsninger for optimal utnyttelse av fiber. Med Dense Wavelength Division Multiplexing (DWDM), kan man øke overføringskapasiteten i et fiberpar til flere titalls bølgelengder.

Økt behov for optisk fiber

Kapasiteten til optisk fiber er stor, og bruk av bare ett optisk signal per fiber er i dag en kostbar løsning som ikke oppfyller det stadig voksende behovet for mer datakapasitet. For å bedre utnytte de store båndbreddressursene i optisk fiber, brukes den optiske fiberkommunikasjonsteknologien DWDM. Teknologien øker båndbredden i eksisterende fibernettverk ved å kombinere og transportere flere signaler samtidig via forskjellige bølgelengder.

Møt det økende behovet for datakapsitet

Vi tilbyr DWDM-løsninger til tjenesteleverandører som helse- og undervisningsinstitusjoner, skytilbydere og bredbåndstilbydere, som har behov for konnektivitet mellom egne eller kunders lokasjoner eller datasentre. Vi tilbyr løsninger for regional og langdistanse tilkobling, samt datacenter interconnect (DCI). Løsningene har fleksibelt «modulbasert» design, som møter behovet for skalering, og har markedsledende lavt energiforbruk. Vi leverer også en komplett portefølje av optiske transceivere tilpasset den enkelte DWDM løsning. 

Vi er din kompetansepartner på optiske nettverk

Vi har spisskompetanse på optiske nettverksløsninger og flere av våre eksperter har direkte erfaring fra produktleverandører.
Vår kompetanse innen design, produktkunnskap og nettverksteknologi bistår våre kunder med å løse deres utfordringer.

Vi kan XR-optikk

Vår ekspertise på XR-optikk fra Infinera setter oss i en unik posisjon for å levere skreddersydde nettverksløsninger av ypperste kvalitet. Vi forstår dyptgående hvordan Infineras banebrytende teknologi kan optimaliseres for å oppnå uovertruffen ytelse. Vår dedikasjon til å tilby skreddersydde løsninger gjør at vi tar hensyn til hver enkelt kundes spesifikke behov og mål. Med et team av eksperter på optiske nettverk, så kan vi hjelpe din virksomhet med den nyeste teknologien fra infinera.

Hvorfor velge oss på optiske nettverk

Ekspertise og erfaring
Skreddersydde løsninger
Helhetlig tilnærming
Tett samarbeid

Infinera Gold Partner

Vi er Infinera Gold Partner, en produsent som revolusjonerer telekommunikasjonsnett med innovative, bransjeledende konnektivitetsløsninger, inkludert high-end sub-komponent teknologi, nettverksinfrastruktur, automatiseringsprogramvare og profesjonelle tjenester.

Smartoptics

Vi samarbeider også med Smartoptics innen optiske transceivere og automatiserte åpne linjesystemer for blant annet DCI (Datacenter Interconnect).

Våre teknologipartnere på optiske nettverk

Infinera logo.
Smart Optics-logo.

Ønsker du mer informasjon om optiske nettverk?

Vårt team av eksperter på optiske nettverk bistår deg med dine utfordringer. Ønsker du mer informasjon fra oss eller en demo?

Bilde av Ola Thoresen.

Ola Thoresen