WDM

Med WDM overføres flere optiske signaler med ulike bølgelengder gjennom én enkelt fiber. Dette har en markant effekt på økningen av overføringskapasiteten i et enkelt fiberpar.

Hva er WDM?

Wavelength Division Multiplexing (WDM) er en banebrytende teknologi som har forvandlet måten data overføres i moderne nettverk. Ved å utnytte forskjellige bølgelengder av lys på en enkelt fiber, muliggjør WDM overføring av flere uavhengige signaler samtidig. Dette resulterer i økt kapasitet, effektivitet og kostnadsbesparelser for nettverksinfrastrukturer.

Hvordan fungerer WDM?

WDM fungerer ved å oppdage og dele opp lysbølger i forskjellige kanaler. Hver kanal er tildelt en unik bølgelengde og kan overføre uavhengige datastrømmer. Dette betyr at flere samtaler, videoer og data kan sendes samtidig gjennom en enkelt fiberkabel, noe som dramatisk øker nettverkets kapasitet.

Bransjeledende på optiske nettverk

Som en ledende aktør innen nettverksteknologi, så leverer vi ledende WDM-løsninger som gir våre kunder en konkurransefordel. Gjennom vårt partnerskap med bransjeledere som Infinera og Smartoptics, kan vi sikre at våre kunder får tilgang til det beste innen WDM-teknologi.

Har du spørsmål om våre WDM-løsninger?

Ønsker du å vite mer om WDM- og optiske nettverksløsninger? Vi tar gjerne en uforpliktende prat, så får du møte våre bransjeledende eksperter.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ønsker du siste nytt fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta siste nytt fra våre løsninger og invitasjoner til våre arrangementer.