Transceivers & WDM mux

Vi tilbyr et komplett sortiment av optiske transceivere for å håndtere all lagring, data, tale- og videotrafikk

Komplette løsninger

Vi tilbyr skreddersydde og pålitelige løsninger innen nettverkskommunikasjon ved å levere et omfattende utvalg av transceivere og WDM Mux-enheter.

Met komplett sortiment av optiske transceivere for å håndtere all lagring, data, tale- og videotrafikk, enten det er å koble rack til rack, nederst til toppen av rack, datasenter til datasenter eller bedriftsnettverk til nettverk. Ved bruk av SmartCloud kan transceivere raskt og enkelt omprogrammeres og benyttes i ønskede produkter. Passive WDM mux/demux med inntil 18 CWDM og 90 DWDM kanaler.

Transceivere

Vårt sortiment av transceivere omfatter en bred portefølje av enheter som kombinerer avansert teknologi med pålitelighet. Disse enhetene spiller en kritisk rolle i nettverkskommunikasjon, og de er designet for å levere rask og pålitelig dataoverføring. Uansett om du trenger dem for Ethernet, Fiber Channel eller andre standarder, har vi transceivere tilpasset dine spesifikke behov. Vår ekspertise innen transceiverteknologi sørger for at du får utnyttet ditt nettverks potensiale til det fulle.

WDM MUX

Med våre Wavelength Division Multiplexer (WDM Mux) løsninger, kan du maksimere kapasiteten i ditt fiberoptiske kommunikasjonssystem. Ved å utnytte forskjellige bølgelengder av lys, tillater våre WDM Mux-enheter flere separate datastrømmer å bli sendt over en enkelt fiberoptisk kabel. Dette betyr at du kan håndtere større mengder data samtidig, uten å ofre påliteligheten eller hastigheten.

Last ned guide til 40/100G QSFPS Optical Transceivers

Lær mer om følgende:

  • QSFP to QSFP – 40G connectivity
  • QSFP to 4xSFP+ – 4x10G aggregation
  • 40G across long distance fibers – WANs
  • QSFP28 to QSFP28 – 100G connectivity
  • QSFP28 to 4xSFP28 – 4x25G aggregation
  • 100G across long distance fibers – WANs

Din partner på Transceivers & WDM mux

Våre komplette løsninger av transceivere og WDM Mux gir deg den tryggheten du trenger for å vite at din nettverksinfrastruktur er rustet for å møte dagens økende krav til datakommunikasjon.

Utforsk vårt utvalg og oppdag hvordan våre transceiver- og WDM Mux-løsninger kan hjelpe deg med å oppnå enestående ytelse og pålitelighet i ditt nettverk.

Vi tilbyr Transceivers, kodeboks og WDM mux/demux løsninger fra Smartoptics.

Har du spørsmål om våre løsninger?

Fyll inn skjema for å kontakte oss. En av våre eksperter vil kontakte deg på e-post.