Sikkerhet er avhengig av gode løsninger

Vi bistår våre kunder med å skape sikre løsninger innen infrastruktur, nettverk og datasenter. Vårt mål er å gi deg trygghet for at dine tjenester er tilstrekkelig beskyttet.

Forebygge, oppdage og gjenopprette

Sikkerhet er avhengig av mennesker og teknologi som i kontinuerlig praksis krever forståelsen av hvordan brukere, kunder og applikasjoner får tilgang til data og hvordan enheter er konfigurert.

Samhandling mellom mennesker og teknologi

Vi hjelper deg å etablere gode sikkerhetsløsninger innen infrastruktur, nettverk og datasenter. Våre ansatte har kompetansen og erfaringen som trengs for å gi din virksomhet riktige sikkerhetsløsninger som er enkle å bruke, oppdatere og automatisere. Gjennom våre teknologipartnere hjelper vi deg med å finne løsninger og tjenester som enkelt kan tilpasses dine behov.

Sikker nettverksinfrastruktur

Beskytt nettverket, verifiser datatrafikk og inspiser godkjent trafikk for sårbarheter. Vi hjelper deg med å finne den riktige teknologien for å møte dine utfordringer. Sammen bygger vi din sikkerhetsarkitektur og sørger for at din virksomhet kan forebygge og oppdage sikkerhetstrusler.

Brannmur

Ha full kontroll på applikasjoner, brukere og innhold uten at det reduserer hastighet. Teknologi alene er ikke nok, vi er din sparringspartner hele veien, fra oppsett til vedlikehold.

Backup og recovery

Vi hjelper deg med å sikre virksomhetens viktigste data mot ransomware angrep eller andre uønskede hendelser. Få full kontroll på sikkerhetskopiering og gjenoppretting av data med våre backup og recovery løsninger.

Security Operations Center

Et Security Operations Center (SOC) overvåker og håndterer IT-sikkerhetsrelaterte hendelser 24/7. Med en SOC-tjeneste fra oss, så får du rask og personlig støtte fra ledende sikkerhetseksperter.

Våre teknologipartnere på sikkerhet

Palo Alto Networks-logo.
Rubrik-logo.
Arctic Wolf logo.
Armis-logo.

Ønsker du en demo av våre sikkerhetsløsninger?

Kontakt oss ved å fylle inn skjema, så vil en av våre sikkerhetseksperter ta kontakt med deg.