Rubrik

Fremtidens løsninger for backup skapes gjennom automatisering, forenkling og skalering.

Om Rubrik

Rubrik er en ledende leverandør av Cloud Data Management (CDM), og tilbyr backup, gjenoppretting, replikering, søk og analyse i én integrert løsning. Løsningen bygger på de samme prinsippene som skyleverandørene bruker, og er derfor SLA-drevet, sterkt automatisert, og har innebygget maskinlæring. Fokuset på automatisering, forenkling og skalering gjør det enkelt å administrere, sikre og analysere data på tvers av multi-cloud og hybridmiljøer, og sørger for sømløs datasikkerhet og administrasjon.

Hvorfor Rubrik er vår partner på backup og datasikring

Rubriks Cloud Data Management forenkler prosesser for databeskyttelse, arbeidsflyt og datamigrering, og gjør det mulig med raskere gjenoppretting og enklere administrasjon.

Vårt samarbeid med Rubrik

Vi har spisskompetanse innen Rubrik design, arkitektur, implementering og optimalisering. Vi er kundenes støttespillere, diskusjonspartnere og ekstra kapasitet, og bistår med å velge den beste løsningen til dine behov.

Vårt samarbeid med ledende teknologipartnere, og fokuset på skreddersydde leveranser fra design til optimalisering, gjør at du får tilgang til alt du trenger under samme tak. Vi leverer komplette løsninger. Gjennom erfaring og kompetanse kan vi utvikle og levere optimale nettverks-, sikkerhets- og datasenterløsninger for din virksomhet.