Referanser

Våre kunder stoler på oss og vi har levert en rekke løsninger innen nettverk, sikkerhet og datasenter.

 • Et stabilt trådløst nettverk med WiFi as a Service

  ZaveIT valgte nLogic som deres leverandør på WiFi as a Service. En pålitelig og skalerbar løsning som kunne tilpasses deres behov.

 • Bredbåndsfylket-logo.

  Bredbåndsfylket

  Bygger nytt høyhastighetsnettverk for alle kommunene i Troms i samarbeid med oss.

 • Nation logo.

  00Nation

  Vi ble valgt til å levere både kablet og trådløst nettverk, samt brannmurløsning.

 • Orange Business-logo.

  Orange Business

  Nord-Europas ledende aktør innen drift av internetteknologi som fast kunde

 • Nordfiber-logo.

  Nordfiber

  Samarbeidet vårt med Nordfiber startet i 2015 da de skulle etablere nytt bredbåndsnett i hele Nord-Norge

 • Eidsiva-logo.

  Eidsiva Brebånd

  Eidsiva bredbånd har vært kunde av nLogic siden 2007, og har fått bistand med design, implementering, opplæring og support 24/7.

 • Unifon logo.

  Unifon

  Unifon valgte nLogic som sin kompetansepartner på den nye Nutanix-løsningen.

 • Norges realfagsgymnas logo.

  Norges Realfagsgymnas

  Teknologiskole velger nLogic til trådløst nettverk. Skal møte elevenes krav med fremtidsrettet AI drevet nettverk.

 • GIG networks logo.

  GIG Networks

  Vi har bistått GIG Networks med å oppgraderer kjernenettet til 100 Gbps.

 • Hesbynett logo.

  Hesbynett

  Hesbynett fornyet datasenteret med Nutanix-løsning fra oss.

 • Eldorado-logo.

  Eldorado e-sport og gamingsenter

  Vi leverer LAN- og WLAN-løsning til Eldorado e-sport- og gamingsenter.

 • Oslo Met-logo.

  OsloMet

  Vi har levert kantswitcher og sentral infrastruktur til ulike lokasjoner i OsloMet.

Alle våre referanser

3net

3net leverer internett og TV i Nordreisa, Kautokeino, Skjervøy, Kåfjord, Storfjord, Lyngen, Balsfjord, og Sørreisa. nLogic har levert infrastruktur lokalt basert på routere og swithcer med MPLS, samt kundeaksess basert på fiberswitcher, til 3net.

Nornett

Nornett er en av Nord-Norges ledende leverandører av bredbånd og digital-TV. De leverer over fiber og kabel til bedrifter og husstander fra Salten i sør til Øst-Finnmark i nord. nLogic har levert infrastruktur basert på Juniper Networks routere og switcher med MPLS, samt Metro og Carrier Ethernet MIXing med løsning fra Infinera.

Øyeren IKT

Vi har levert kjerneinfrastruktur for Enebakk, Fet og Rælingen kommune, med 40GE fiber-ring mellom kommunene og 40GE/10GE server- og lagringsnettverk

KFUM

Vi har designet og implementert trådløst nettverk til OBOS ligaens KFUMs stadiofasiliteter på Ekeberg i Oslo.

Når KFUM rykket opp til OBOS ligaen i 2016 fikk klubben et behov for å oppgradere trådløsdekningen på stadiofasilitetene. Med tilhørlighet i det nest høyeste nivået i fotballnorge, øker også medieinteressen. Journalister har nå tilgang til et høykvalitets trådløstnett som gir rask og stabil tilgang til sine mediehus for å kunne dele medier og informasjon direkte under fotballkampene.

Universitetet i Sørøst-Norge

Vi har levert ny kjerneinfrastruktur til USN sine campuslokasjoner på Bø, Porsgrunn, Notodden, Borre og Drammen, samt konsulentbistand og kompetansehevende workshops og kurs

Last Mile AS

Last Mile AS er Skandinavias ledende leverandør av kommunikasjons- og sikkerhetsløsninger for alle industrielle miljøer på land og til vanns. Deres viktigste kundesegmenter er maritim sektor, vann og avløp, samferdsel, olje og gass, kraft og andre bransjer, som stiller de høyeste krav til kvalitet, stabilitet og sikkerhet.

Vi har levert skalerbare og fremtidsrettede datasenter-, nettverks- og sikkerhetsløsninger for Last Miles kjernevirksomhet.

Kristiansand kommune

Vi har levert sikkerhets- og nettverkstjenester til Kristiansand kommune ved IT-tjenesten.

IT-Tjenesten gir råd til rådmannen og sektorene i forhold til IT. De har ansvaret for teknisk drift av datanettverk, sentrale servere, basisprogramvare og IT-systemene i kommunen.

nLogic sine leveranser bygger opp under kommunens mål for økt tjenestekvalitet for brukere av offentlige elektroniske tjenester. I tillegg brukes løsningen for å tilrettelegge samarbeidet mellom ulike kommuner innen IKT drift. Et MPLS nettverk knytter ulike lokasjoner sammen til et sentralt datasenter. nLogic sitt mål er å kunne være en kompetansepartner, som gir merverdi til Kristiansand Kommune innen våre leveranseområder.

Signal Bredbånd AS

Vi bidrar mde høykapasitets telecom-tjenester til Signal Bredbånd.

Signal Bredbånd AS er Nord-Norges ledende bredbåndsselskap. Selskapet bygger og drifter fibernett, og leverer bredbåndstjenester i Nordland, Troms og Finnmark. Signal eies av energiselskapet Lyse AS, og er en del av Altibox-partnerskapet.

Vi har gjennom sine nettverksløsninger gitt Signal mulighet til å tilby høykapasitets telecom-tjenester til sine næringslivskunder. Nettverksløsningene støtter et stadig voksende behov for transport av kritisk bedriftsinformasjon og fremtidens utvidelser. Løsningene er skalerbare, pålitelige og enkle å administrere.

Telia Norge

Telia Company har 20 000 dyktige kolleger til å betjene millioner av kunder hver dag i en av verdens mest tilkoblede regioner (Danmark, Estland, Finland, Latvia, Litauen, Norge, Sverige). Med en sterk tilkoblingsbase er de den sentrale delen av det digitale økosystemet, og gir mennesker, selskaper og samfunn mulighet til å holde kontakten med alt som betyr noe 24/7/365 – på deres premisser.

Vi leverer produkter, løsninger og tjenester fra våre partnere Juniper Networks, Infinera, Smartoptics, Palo Alto Networks & Opengear til Telia.

Meteorologisk Institutt 

Vi har siden 2014 vært leverandør av datasenternettverket til Meteorologisk Institutt. Fra dette datasenter driftes blant annet et av verdens mest besøkte værnettsteder, Yr. Meteorologisk Institutt er ansvarlig for datagrunnlaget og det faglige innholdet på Yr, som leverer sky-, sol- og regnvarsel til over 9 millioner steder i verden.

Vi bistår Meteorologisk Institutt med produkter fra Juniper Networks, konsulentkompetanse, supportavtale og kurs på aktuelle produkter og teknologier.

Arkivverket-Riksarkivet

Riksarkivet har som viktigste oppgave å ta vare på arkiv fra samtlige av Norges statlige virksomheter. I dette arkivet finner man 270000 hyllemeter med arkivmateriale, hvor de eldste dokumenter er datert tilbake til før år 1000, mens de nyeste bare ett par år gammelt.

Et viktig arbeid for Riksarkivet er å operere i takt med teknologiutviklingen. Andelen av digitale arkiv øker stadig, og det er behov for en robust infrastruktur som kan håndtere denne arkiveringen på en sikker og effektiv måte.

nLogic har bistått Riksarkivet med design og implementasjon av en sikkerhetsløsning som knytter Riksarkivet og de åtte statsarkivene sammen på en trygg og effektiv måte. Løsningen skal ivareta sikring av alt digitalt materiale og elektroniske dokumentarkiver for Arkivverket. Samtidig skal løsningen beskytte alt elektronisk arkivert materiale mot alle former for uautorisert endring eller forsøk på uautorisert tilgang.

nLogic er stolte av å ha levert en sikkerhetsløsning som bidrar til å sikre det norske folks historie, sikre personvern og trygg arkivering av alle typer historisk materiale.

Trioving

Vi har levert en komplett LAN/WLAN løsning for Triovings nye lokaler i Ski.

Har du spørsmål om våre referanser?

Fyll inn skjema for å kontakte oss, så vil en av våre ansatte ta kontakt med deg.