00Nation

Vi ble valgt til å levere både kablet og trådløst nettverk, samt brannmurløsning.

Vi leverer nettverket til 00Nation, i samarbeid med Juniper Networks

00Nation (tidligere Nordavind) er et av Skandinavias største e-sportlag. Høsten 2020 åpnet de sine nye lokaler på 400 kvadratmeter i Bjørvika. Lokalene skal være en møteplass for alle, med studio for podcast, mulighet til å teste e-sport og sjanse til å treffe kjente fjes og profiler. 00Nation skal bygge et globalt community rundt e-sport og gaming, i krysningspunktet med kunst, mote, sport og musikk.

Med sine høye ambisjoner, utvikling og vekst ble nettverksbehovet vurdert til kritisk gitt de funksjonene de hadde behov for både der og da, samt for fremtiden.

– Treningsopplevelsen skal være så tett opp mot de miljøene spillerne vil oppleve i konkurranse, i tillegg drives det med innholdsproduksjon hvor det stilles høye krav til blant annet streaming og videoredigering, som kan sammenlignes med produksjonen til et mediehus. Dette gjorde at 00Nation så behovet for et profesjonelt nettverk og en god samarbeidspartner, uttaler Stein Wilmann, COO i 00Nation.

nLogic ble valgt til å levere både kablet og trådløst nettverk, samt brannmurløsning. Løsningen er levert med utstyr fra nLogics partner Juniper Networks.

– Løsningen fra nLogic har gitt oss enkel drift, et trygt system, og ikke minst et av de beste LAN som finnes på markedet. Med Juniper’s Mist AI management system minimeres ressursbruken for 00Nation i forbindelse med nettverksadministrasjon. nLogic bistår 00Nation når det er behov for dette, men i det store og hele har 00Nation med denne løsningen nå kontroll på vårt eget system, på grunn av den enkle administreringen.

– Kort oppsummert var det tryggheten basert på nLogcs erfaring og kompetanse med denne type løsninger, hvor de blant annet har levert til The Gathering og Eldorado e-sportsenter, samt den markedsledende LAN løsningen de tilbyr via sin partner Juniper Networks, som gjorde at valget falt på nLogic. 

Om 00Nation


00Nation ble opprinnelig etablert i 2011 som et BX3 e-sportlag. I 2018 endret de navn til Nordavind, i samarbeid med Vålerenga fotballklubb, og utviklet seg til et av Norges mest fremtredende e-sportlag I juli 2021 inngikk de en avtale om å kjøpe 00Nation, og samlet sine satsinger innen kunst, musikk, mote, gaming og e-sport, under dagens navn 00Nation.

00Nation representerer blant annet Nyhrox, som har utmerket seg med å vinne internasjonalt i Fortnite. På eiersiden er blant annet Tor Olav Trøim, og flere internasjonale toppidrettsutøvere har også gått inn som investorer, blant annet Juventus-spiller Arthur Melo, Mats Zuccarello og Kjetil Jansrud.

Har du spørsmål?

Fyll inn skjema for å kontakte oss. En av våre eksperter vil kontakte deg på e-post.