Secure Access Service Edge

Reduser kompleksiteten og kostnadene med Secure Access Service Edge (SASE), integrert nettverkssikkerhet og tilgangskontroll med fokus på skybaserte tjenester og applikasjoner.

Hva er Secure Access Service Edge?

SASE står for Secure Access Service Edge. Det er en nettverksarkitektur som kombinerer nettverkssikkerhet med tilgangskontroll og skyteknologi. SASE integrerer og forenkler nettverks- og sikkerhetsarkitekturen ved å tilby tjenester som ofte er spredt over flere separate enheter og plattformer. Kjernefunksjonene i SASE omfatter nettverk (SD-WAN), sikkerhet (brannmur, SWG og CASB) og identitet (ZTNA).

Fordeler med SASE

En samlet løsning fra én leverandør
Reduser kostnader og kompleksitet
Én enkelt integrert skytjeneste
Forenklet administrasjon
Kvinne tegner og forklarer.

Vi bistår deg med SASE

SASE representerer en moderne tilnærming til nettverkssikkerhet og tilgangskontroll. Den kombinerer sikkerhet, nettverk og skytjenester i én helhetlig løsning. Vi hjelper deg med å implementere SASE for å styrke sikkerheten og ytelsen i organisasjonens distribuerte nettverk.

SASE Gartner Magic Quadrant

Gartner har endelig lansert den første Magic Quadrant for single-vendors SASE.

Basert på Gartner sine spådommer så er det forventet en økning på 50% i antall leverandører som tilbyr SASE innen 2025. Innen 2026 så forventes det at 60% av nye SD-WAN kjøp vil være en del av en SASE-løsning med en leverandør.

Palo Alto Networks med Prisma er utnevnt som leder innen SASE og tilbyr et enkelt grensesnitt uavhengig vertikaler.

I Gartner Magic Quadrant for SASE så kommer det frem at Juniper Networks tilbyr en sterk branch firewall, SD-WAN, sikker nettverkstilgang og datasikkerhet.

Palo Alto Networks Prisma SASE

Prisma SASE er en del av Palo Alto Networks’ sikkerhetsportefølje som implementerer SASE-konseptet. Prisma SASE er utviklet for å levere integrert nettverkssikkerhet og tilgangskontroll med fokus på skybaserte tjenester og applikasjoner.

Juniper Secure Access Service Edge (SASE)

Arkitekturen sikrer arbeidsstyrken din på og utenfor nettverket med effektiv sikkerhet som følger brukerne uansett hvor de går.

Juniper SASE holder brukere og enheter tilkoblet og beskytter de uansett hvor de befinner seg, ved å levere zero trust access til alle applikasjoner fra hvor som helst.

Ønsker du mer informasjon om Secure Access Service Edge (SASE)?

Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon eller en demo av våre løsninger innen SASE. Du kan kontakte oss direkte eller fylle inn skjema.