Et stabilt trådløst nettverk med WiFi as a Service

ZaveIT valgte nLogic som deres leverandør på WiFi as a Service. En pålitelig og skalerbar løsning som kunne tilpasses deres behov.

ZaveIT, en ledende aktør innen teknologibransjen, tok et strategisk valg ved å velge «WiFi as a Service» (WaaS) fra nLogic. Dette valget var basert på en grundig vurdering av flere faktorer som var avgjørende for deres behov og et ønske om et stabilt trådløst nettverk. nLogic ble valgt som partner på grunn av deres evne til å tilby en sømløs og helhetlig tilnærming til WiFi-infrastruktur.

ZaveIT hadde et behov for en pålitelig og skalerbar løsning som kunne tilpasses deres voksende virksomhet, og nLogic sin WaaS tjeneste ble identifisert som den ideelle løsningen som kunne møte disse kravene.

Med nLogic sin WaaS-løsning har ZaveIT opplevd en betydelig forbedring i driftseffektivitet og pålitelighet, og det har blitt et uvurderlig verktøy for deres daglige operasjoner. Valget av nLogic som leverandør av WaaS har bidratt til å optimalisere ZaveITs WiFi-infrastruktur, i tillegg til å styrke deres evne til å levere enestående tjenester til sine egne kunder.

Gjennom dette partnerskapet fortsetter ZaveIT å sette standarden som bransjeledende, med en pålitelig teknologipartner i ryggen som støtter deres suksessreise.

Implementeringen var enkel og vi opplevde en betydelig forbedring i hastighet og brukeropplevelse. Nå har vi et stabilt trådløst nettverk som fungerer bedre enn noen gang.

Fred Habberstad, CSMO i ZaveIT

Ved å velge WiFi as a Service får man en enkel tilnærming til implementering av nytt trådløst nettverk. Med ferdig konfigurerte aksesspunkter er det ingen behov for kompliserte installasjonsprosesser. Denne enkelheten gjør at virksomheter sparer betraktelig med tid og ressurser, i tillegg til å få redusert potensielle feilkilder knyttet til implementering.

Vi har vært ekstremt fornøyd med tjenestene levert av nLogic. Deres «WiFi as a Service» har vært en game changer for oss. Implementeringen var enkel og smidig, og vi har opplevd en betydelig forbedring i hastighet og pålitelighet med vårt trådløse nettverk. Supportteamet deres har vært utrolig hjelpsomme og responsive, og har alltid vært der når vi har trengt dem. Jeg kan trygt anbefale nLogic til andre virksomheter som ønsker et trygt og stabilt trådløst nettverk, sier Fred Habberstad, ZaveIT.

Har du spørsmål om WiFi as a Service?

Ta kontakt med oss hvis du ønsker å vite mer om løsningen vi har levert til ZaveIT eller om du vil ha mer informasjon om våre tjenester.