WiFi as a Service

WiFi as a Service (WaaS) er tjenesten for virksomheter som ønsker et stabilt og trygt trådløst nettverk med forutsigbare kostnader.

Sikkert, raskt og problemfritt trådløst nettverk

Vi tilbyr WiFi as a Service (WaaS), en tjeneste som tar seg av det trådløse nettverket for virksomheten din.

Med tjenesten WaaS kan virksomheten frigjøre tid og redusere kostnader ved å la oss håndtere oppsett, monitorering og vedlikehold av det trådløse nettverket.

Våre nettverkskonsulenter har solid kompetanse og en proaktiv tilnærming til vedlikehold og support av det trådløse nettverket.

Kom i gang med et AI-basert trådløst nettverk som kombinerer kunstig intelligens, maskinlæring og metadata for å optimalisere brukeropplevelser.

Kom i gang med WiFi as a Service

Hva er inkludert i WiFi as a Service?

Ferdig konfigurert trådløst nettverk
Utstyret er alltid oppdatert og vedlikeholdt
Proaktiv feilretting og support
Et trådløst nettverk du kan stole på

Din langsiktige partner

Vi er din pålitelige partner på trådløst nettverk og har over 15 års erfaring og ekspertise i ryggen. Vi leverer ikke bare produkter, men også verdifull kompetanse gjennom støtte og support.

Vi er sertifisert som Norges eneste Juniper Elite Plus partner. Dette er et kvalitetsstempel som gis til partnere som har det høyeste nivået av kunnskaper om Junipers nettverksløsninger.

Proaktiv varsling for effektiv feilretting

WaaS tjenesten er bygd med et varslingssenter i bunn som drives av maskinlærling. Dette bidrar til at vårt support-team kan være mer proaktive og effektive med feilretting.

Vanlig stilte spørsmål

Juniper Elite Plus Partner

Vi er sertifisert som Norges eneste Juniper Elite Plus partner. Dette er et kvalitetsstempel som gis til partnere som har det høyeste nivået av kunnskaper om Junipers løsninger og produkter. Vi skal til enhver tid ha de aktuelle sertifiseringene hos våre utvalgte teknologipartnere, slik at kundene kan være trygge på at vi alltid kan bistå med det som trengs. 

Har du spørsmål om WiFi as a Service?

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål om WiFi as a Service.