Trådløst nettverk (WLAN)

Vi designer og leverer trådløse nettverksløsninger drevet av AI som revolusjonerer administrasjon, sikrer optimal ytelse og gir verdifull innsikt om brukernes opplevelser.

Trådløst nettverk

Trådløse nettverk handler ikke lenger om å gi kunder, besøkende og brukere tilgang til internett. En stabil internettforbindelse er i dag en forventning fremfor et ønske, og kvaliteten på trådløse nettverk defineres i stedet av hver enkelt brukers opplevelse. 

Vi leverer løsninger som er designet for å imøtekomme sluttbrukernes forventninger i dagens digitaliserte samfunn, gjennom å levere et optimalisert trådløst nettverk – raskt, effektivt og uten problemer.

Spisskompetanse på trådløse nettverk

Våre nettverkskonsulenter hjelper deg med trådløse nettverksløsninger som benytter kunstig intelligens, maskinlæring og automatisering for å forenkle IT-avdelingens hverdag, og forbedrer nettverkets effektivitet, forutsigbarhet og skalerbarhet. Med skreddersydde dashbord får du en komplett oversikt over nettverket og arbeidet kan utføres hvor som helst, når som helst.

WiFi as a Service

Vi tilbyr WiFi as a Service (WaaS), en tjeneste som tar seg av det trådløse nettverket for virksomheten din.

Med tjenesten kan virksomheten frigjøre tid og redusere kostnader ved å la oss håndtere oppsett, monitorering og vedlikehold av det trådløse nettverket.

Mann sitter og jobber med WiFi as a Service foran en skjerm.
Tre menn og en kvinne i et møterom.

Vi løser dine problemer på trådløst nettverk

Våre erfarne nettverkskonsulenter har spisskompetanse innen design av trådløse nettverk, både for innen- og utendørs bruk, skreddersydd til den enkelte lokasjon. Vi bistår ditt IT-team med planlegging, implementering og support ved en installasjonen, og tilpasser nettverksoppsettet ut ifra dine behov.

Vi er Juniper Elite Plus Partner

Vi tilbyr Juniper sine trådløse nettverksløsninger, drevet av Mist AI. Juniper er en pionér innen AI-drevne trådløse nettverk, og ble nylig utnevnt til leder av Gartners prestisjetunge Magic Quadrant for kablet og trådløst nettverk.

Trådløst nettverk fra Ruckus Wireless

Vi bistår ditt IT-team med Ruckus Wireless, som innoverer trådløs teknologi for å møte bransjespesifikke behov og dekke de mest krevende bruksområdene.

Våre teknologipartnere på trådløst nettverk

Juniper Networks logo.
Arista logo.
Ruckus Commscope-logo.

Ønsker du en demo av våre løsninger for trådløst nettverk?

Fyll ut skjema så vil en av våre eksperter kontakte deg for å sette opp en demo.