Backup as a Service

Outsourcing av backup gir deg mange fordeler. Vi tilbyr vi både Enterprise Backup as a Service (BaaS) og Microsoft 365 BaaS.

Hva er Backup as a Service?

Backup as a service (BaaS), eller outsourcing av backup, er en tjeneste for sikkerhetskopiering og gjenoppretting av data. Tjenesten overfører ansvaret for virksomhetens data til en profesjonell leverandør, som administrerer prosessene som kreves for å lagre, beskytte og gjenopprette data.

Backup for Enterprise

Samle all data på en samlet løsning med en kundeportal som gir deg full oversikt. I tillegg til å vise tilstanden på IT-miljøet ditt i sanntid, har også portalen en integrert funksjon som varsler deg om unormale hendelser som kan skape problemer på et senere tidspunkt. Les mer om våre skreddersydde backup løsninger.

Backup for Microsoft 365

De fleste antar at Microsoft tar backup av din data, til tross for at det er lagring i Azure eller i skyen. Vi skreddersyr en komplett tjeneste som beskytter dataene dine mot utilsiktet sletting, korrupsjon eller ondsinnede handlinger. Tjenesten tilbyr backup fra de fleste skyleverandører, og gir deg ett kontaktpunkt uavhengig av hvor serverne dine er lokalisert. 

Hvorfor trenger du backup?

Kom i gang med backup

Har du spørsmål om backup eller våre løsninger? Send oss en forespørsel ved å fylle inn skjema, så tar vi kontakt med deg.