Arista Networks

Avanserte og høytytende nettverksløsninger for datasentre og skybaserte miljøer med Arista Networks

Om Arista Networks

Arista Networks er en ledende leverandør av nettverksløsninger for datasentre og skytjenester. Selskapet spesialiserer seg på avansert Ethernet-teknologi og programvaredefinerte nettverk. Med fokus på lav latens, åpenhet og kundebehov, bistår de virksomheter med effektiv nettverksadministrasjon og automatisering gjennom plattformen CloudVision.

Disse fordelene adresserer sentrale behov i moderne nettverksmiljøer, og gjør Arista til en attraktiv løsningsleverandør for virksomheter som søker pålitelige, effektive og fleksible nettverksløsninger.

Illustrasjonsbilde av Out of Band Management.

Webinar: En introduksjon til Arista Networks

Se opptak av vårt webinar sammen med Arista. Vi gir deg en introduksjon til vårt samarbeid med Arista, dere produktportefølje og siste oppdateringer innen deres løsninger som er aktuelle for det norske markedet. 

Vårt samarbeid

Som nettverksleverandør er målet å skape effektive nettverksløsninger som gir rask, sikker og pålitelig tilkobling for tjenester som video, trådløse nettverk, skybaserte og virtualiserete tjenester. 

Vårt samarbeid med ledende teknologipartnere som Arista, og fokuset på skreddersydde leveranser fra design til optimalisering, gjør at du får tilgang til alt du trenger under samme tak. Vi leverer komplette løsninger. Gjennom erfaring og kompetanse kan vi utvikle og levere optimale nettverks- og datasenterløsninger for din virksomhet.

Be om en demo eller ønsker du mer informasjon om våre nettverksløsninger?

Ønsker du en demo av nettverksløsningene vi leverer eller mer informasjon om vår partner Arista?

Fyll ut skjema nedenfor for å komme i kontakt med oss, eller ta direkte kontakt via e-post eller telefon.