Carrier-Grade NAT (CGN/CGNAT)

Våre eksperter bistår service providere med implementering av CGNAT for effektiv administrasjon og tildeling av IP-adresser.

Hva er CGNAT?

Med milliarder av enheter som er tilkoblet nettverket, er behovet for IP-adresser enormt. Carrier-Grade NAT, også kjent som Large Scale NAT (LSN), er en nettverksteknologi som tillater flere brukere eller enheter å dele en enkelt offentlig IP-adresse.

For service providere som håndterer en stor mengde kunder og enheter, så bistår vi med optimalisering av IPv4-adresser, som er stadig mer verdifulle på grunn av den begrensede tilgangen.

Utvid kapasiteten til det eksisterende nettverket

Implementering av CGNAT i et nettverk kan være en kompleks prosess, men med god planlegging så vil prosessen være enklere og mer smidig. Våre eksperter har gjennom flere år bistått virksomheter med implementering og har lang erfaring på å forenkle prosessen.

Løsninger for CGNAT

Vi tilbyr løsninger innen Carrier-Grade NAT (CGN/GNAT) basert på bl.a. Juniper SRX Security Gateways som er kjent for sin sterke sikkerhetsinfrastruktur. Med SRX Security Gateways får du høy ytelse og skalerbarhet som klarer å håndtere store mengder trafikk og brukere samtidig.

Har du spørsmål til oss?

Fyll inn skjema for å kontakte oss. En av våre eksperter vil kontakte deg på e-post.

Bilde av Ola Thoresen.

Ola Thoresen