AI-drevet SD-WAN

Forbedre ytelsen, sikkerheten og administrasjonen av ditt nettverk.

Hva er SD-WAN

SD-WAN er en forkortelse for Software-Defined Wide Area Network og forenkler styringen og driften av et WAN ved å skille hardwaren i nettverket fra styringsenheten. Dette åpner for at man kan levere moderne tjenester og fleksible løsninger på en enkel og rask måte, og gjøre nettverket «smartere», uten å måtte forholde seg til kompleksiteten i det underliggende nettverkslaget.

Automatisert, dynamisk og sikkert

I dag er det mange bedrifter som flytter deres applikasjoner til skyen. Mange opplever at det tradisjonelle WAN ikke er designet til en moderne og dynamiske web-basert virkelighet. Å sende datatrafikk fra avdelingene til hovedkontoret, ut til internettet og tilbake igjen, er både ineffektivt og dyrt.

SD-WAN er en automatisk måte å administrere nettverksforbindelser i bedrifter. Dette betyr at trafikken automatisk og dynamisk videresendes gjennom de mest hensiktsmessige og kostnadseffektive WAN-tilkoblingene. Dette er basert på kriterier som nettverketstilstand, sikkerhet og programmets krav til kvalitet (QoS).

SD-WAN gjort av eksperter

Vi hjelper deg å tilpasse SD-WAN løsninger, enten om din virksomhet administrerer eget WAN, bruker administrerte WAN-tjenester eller leverer nettverkstilkobling til bedriftskunder. Vi tilbyr en fleksibel SD-WAN som hjelper deg med å oppnå en sikker og automatisert mulitcloud.

Fordeler med SD-WAN

SD-WAN brukes av en rekke virksomheter for å forbedre ytelse, sikkerhet og administrasjon av nettverket. Her her noen av de viktigste egenskapene og fordelene med SD-WAN:

  • Reduserte kostnader.
  • Økt sikkerhet.
  • Økt ytelse.
  • Transportuavhengighet. 
  • Forutsigbar programvareopplevelse.
  • Understøtter flere sikre forbindelser uten den dyre omkostningen som ofte blir assosiert med et MPLS nettverk.
  • Last-balansering på tvers av linjer for å sikre bedre ytelse.
  • Mulighet for automatisk provisionering av firewalls, VPN og applikasjons-leveranse.
  • Zero-Touch Provisjonering.
  • Kryptering, sikring og segmentering av WAN trafikkforbindelser for å isolere og begrense omfang av eventuelle sikkerhetsangrep.

AI-drevet WAN

Vi kombinerer Junipers AI-drevne WAN og 
SD-WAN med innsikten og automatiseringen drevet av Mist AI. Dette gir enkelheten, påliteligheten og smidigheten som trengs i det moderne distribuerte nettverket.

Juniper Contrail Service Orchestration SD-WAN

Når bedriften endrer seg og vokser, kan behovet for å administrere nye kontorer og lokasjoner bli en utfordring. Juniper sin CSO-løsning hjelper deg, ved å etablere en enkel vei til sikkerhet og automatisering i hele bedriften

Har du spørsmål om våre løsninger for SD-WAN?

Som Juniper Networks Elite Plus Partner har vi levert nettverksinfrastruktur til flere kunder basert på Mist AI.
Ønsker du mer informasjon om SD-WAN og Juniper Networks? Fyll ut skjema så kontakter vi deg på e-post.

Bilde av Ola Thoresen.

Ola Thoresen