Lokalt nettverk (LAN)

Vi hjelper deg med å planlegge, designe, implementere og optimalisere nettverk.

Lokalt nettverk (LAN)

Lokalt nettverk spiller en viktig rolle i dagens moderne infrastruktur, som muliggjør deling av informasjon, ressurser og tjenester på en effektiv og sikker måte. Våre nettverkskonsulenter har lang erfaring med å bygge lokalt nettverk for små og store bedrifter, der vi alltid har fokus på å designe pålitelige, sikre og skalerbare nettverk som er brukervennlige og enkle å drifte.

Spisskompetanse på nettverk

Våre nettverkskonsulenter er ledende i bransjen og har over 15 års erfaring på planlegging, bygge og optimalisere nettverk i Norden. Vi designer og bygger komplette- og tilpassede løsninger til Service Providere og private- og offentlige virksomheter.

Vi hjelper deg fra start til support

Vi tilbyr sikre, automatiserte og skalerbare nettverksløsninger som er med på å bygge ditt nye moderniserte nettverk, optimalisert for din bedrifts eller virksomhets behov. Vi har nøye utvalgte samarbeidspartnere, og erfarne konsulenter med spisskompetanse.

Våre teknologipartnere på nettverk

Juniper Networks logo.
Arista logo.

Vi er Juniper Elite Plus Partner

Dette topp-partnernivået betyr for nye og eksisterende Juniper Networks-kunder at vi har det høyeste nivået av ekspertise og kunnskap innen nettverk, routing og sikkerhet, med en unik forståelse av Juniper Networks sine løsninger, og et unikt tjenestetilbud tilpasset det norske markedet.

Juniper Networks er en innovativ produsent av nettverksteknologi, med fokus på automatisering, skalerbarhet og åpne standarder. Mange av verdens største og mest komplekse datasentre, telekom operatører og virksomhetskritiske nettverk, har valgt å bygge deres infrastruktur med Juniper Networks.

Har du spørsmål om nettverk?

Fyll inn skjema for å kontakte oss. En av våre eksperter vil kontakte deg på e-post.