Out of Band Management

Ønsker du å bevare oppetid på ditt nettverk 24/7? Med out of band har du alltid sikker tilgang til dine nettverksenheter.

Hva er out of band management?

Out of band management (OOBM) er en metode for å administrere og kontrollere nettverksenheter som er offline. Med out of band management har du remote-access via 4G/LTE eller 5G som kan brukes til å starte enheter på nytt. OOBM gir administratorene muligheten til å overvåke, konfigurere, feilsøke og administrere enheter selv når nettverket er nede eller utilgjengelig.

Hvorfor du trenger Out of Band management

Ingen virksomhet har i realiteten råd til et nettverksbrudd, men jo mer omfattende nettverk du har, jo mer sannsynlig er det at du vil oppleve nettopp dette. Virksomheter med kritisk nettverk kan sikre oppetid 24/7 med remote-access gjennom en sekundær forbindelse.

Usikker på om out of band management er noe du trenger for ditt nettverk? Last ned pdf for å lese mer om OOBM.

Hva er kostnaden ved nettverksbrudd?

Et robust nettverk er avgjørende for suksessen til nesten enhver organisasjon. Når det ikke er tilgjengelig, så faller produktiviteten, virksomheten blir økonomisk påvirket og omdømme kan svekkes.

I en rapport fra Opengear kommer det frem hva den reele kostnaden for virksomheter er ved nettverksbrudd. Last ned pdf nedenfor.

Tre gode grunner til å velge out of band management

  1. Unngå høye kostnader når nettverket ditt er nede. 
  2. Reduser nedetid fra timer til minutter.
  3. Unngå en kjedelig telefon fra din leder, medarbeider eller kunder.

Lighthouse software

Lighthouse software gir tilgang til nettverksenhetene dine via tilkoblede konsollservere på hvert enkelt sted. Lighthouse er en API-drevet plattform med HTML5-grensesnitt som gir sikker tilgang til eksterne nettverk, uavhengig av hvordan de er tilkoblet eller hvordan brukeren samhandler med systemet.

Vi hjelper deg med out of band management

Våre eksperter hjelper deg med å bevare oppetid 24/7 hvis dine nettverksenheter er slått av, i hvilemodus, i dvalemodus eller på annen måte utilgjengelig.

I samarbeid kartlegger vi dine behov slik at du alltid har tilgang til viktige IT-ressurser, som routere, switcher, brannmurer, servere, strøm og lagring.

Når nettverksenheter befinner seg utenfor lokasjoner, kontrollerte serverrom, eller administratoren er et annet sted, trenger de en sikker måte å få ekstern tilgang til USB-, RS232- eller Ethernet-konsolladministrasjonsporten på alle enheter i nettverket.