Opengear

Ekstern administrasjon av nettverk og infrastruktur i krevende miljøer.

Om Opengear

Opengear spesialiserer seg på out of band management, og tilbyr løsninger for fjernadministrasjon og nettverksstyring av kritisk infrastruktur. Produktene er designet for ekstern administrasjon, konfigurasjon og feilsøking av enheter som rutere, svitsjer, servere og annet utstyr. Opengear tilbyr også autentisering, kryptering og overvåking som beskytter nettverk og infrastruktur mot sikkerhetstrusler.

Hvordan Opengear gir remote-access 24/7

Gjennom utrullingsklar infrastruktur, fjernadministrasjon, robust design og avanserte sikkerhetsfunksjoner adresserer Opengear spesifikke behov for virksomheter som opererer i krevende miljøer og avsidesliggende steder.

Vi hjelper deg med remote tilgang til dine nettverksenheter

Sammen med Opengear bistår vi virksomheter med å finne den riktige løsningen for trygg og sikker tilgang til nettverksenheter, selv ved nettverksbrudd. Out of Band Management gir en sikker og fjernbasert tilkobling når nettverket er nede, eller når den primære WAN/LAN-tilkoblingen er ustabil.

Vi har samarbeidet med Opengear i flere år og mange av våre Enterprise og Service Provider kunder har hatt stor verdi av å investere i Opengear sine løsninger. Sammen leverer vi komplette løsninger og har gjennom erfaring utviklet og levert optimale løsninger basert på kundens behov.

Har du spørsmål om Opengear eller deres løsninger?

Fyll inn skjema for å kontakte oss, så vil en av våre eksperter ta kontakt med deg.