Sponsorat

Vi sponser idrett, kultur og ideelle organisasjoner. Vi bidrar med støtte via interne ambassadører, i tillegg til større samarbeidsavtaler, hvor vi også leverer nettverksløsninger og kompetanse.

KFUM Kameratene

KFUM-Kameratene, eller «Kåffa» som de ofte kalles, er i dag først og fremst en fotballklubb, men med en liten friiidrett- og volleyballgruppe. De har omtrent 1400 medlemmer, hvorav ca. 1250 er fotballspillere på et av over 90 lag.

Vi gratulerer Kåffa med enda et opprykk til OBOS ligaen 2019, og er glad for å være med på laget og støtte Oslos utfordrer på fotballbanen! Vi er selv en utfordrer, og en aktør som vokser i vårt marked. Når man gjør det bra er det viktig å holde fast på sine verdier, og fortsette med den nærheten man har til sitt publikum eller kunder. nLogic skal fortsette å kunne snu oss raskt og levere spisskompetanse og tilpassede nettverksløsninger til våre kunder. 

I tillegg til å være KFUM samarbeidpartner, har nLogic designet og implementert trådløst nettverk til KFUMs stadiofasiliteter, basert på produkter fra vår teknologipartner Ruckus Wireless.

The Gathering

The Gathering samler hver påske nesten 6000 deltakere som konkurrerer i grafikk, musikk, koding og spill i Vikingskipet i Hamar. The Gathering valgte i 2015 nLogic som hovedsamarbeidspartner, og for første gang nettverksutstyr fra Juniper Networks, for de neste tre årene. Avtalen ble fornyet for tre nye år i 2018.

På The Gathering jobber det ca 400 frivillige crewmedlemmer, med alt fra logistikk, konkurranser, grafisk profil og nettverk.