Metro

Service Provider

Metro

Metro eller Distribusjon/Aggregering er en utvidelse eller forlengelse av kjernen hvor man f.eks. har en ring/kjede mellom kjernenoder. Her kan det benyttes Juniper MPLS Routere (MX eller ACX) eller Juniper Switcher m/u MPLS (EX) avhengig av design. Juniper MX Routere og/eller Juniper ACX Routere eller Juniper EX4K Switcher i Metro.

Innenfor metro/aggregering/distribusjon, leverer vi blant annet:

Juniper MX Series Routers

 

En robust portefølje av SDN-aktiverte rutere som gir bransjeledende systemkapasitet, tetthet og ytelse med enestående levetid. Rutere fra MX serien er nøkkelen til digital transformasjon for tjenesteleverandører, sky operatører og bedrifter.

Mer informasjon: MX Series Routers | Juniper Networks US

 

image-20221106-074157
image-20221106-074236

 

Juniper ACX Series Routers

Routerne i ACX-serien benyttes til Metro/Aggregering og Datasenter. De er energisparende, MEF 3.0-kompatible og støtter 5G høypresisjon timing og synkronisering.
 

De nyeste ACX-ruterne, ACX7000-familien, er routere som er ideelle for nettsky-implementeringer. Utvalgte ACX7000-plattformer er energibesparende med mellom 20 og 50 prosent. Paragon Active Assurance og zero trust security er innebygd for sikre, sikre tjenesten, og Juniper Paragon™ Automation reduserer enhetens aktivering fra timer til minutter.

Mer informasjon: ACX Series Routers | Juniper Networks US

Juniper-Networks-ACX

 

Juniper EX Series Switcher

EX seriens Switsjer er skyklare, aksess og distribusjons enheter for bedrifter, campus- og Datasenter. Med EX-serien trenger ikke kablede nettverk å være komplekse – du kan redusere risiko og kostnader uten å gå på akkord med ytelse, kvalitet eller innovasjon. Enkelt aktivering, konfigurer og administrer switchene med Juniper Mist Cloud. Kombiner EX-svitsjene med Junipers WiFi portefølje for en enhetlig kablet og trådløs løsning, drevet av Mist AI, som gir enkel og sikker tilkobling i stor skala.

Mer informasjon: EX Series | Juniper Networks US

Juniper-Networks-EX-Switch
Juniper-Networks-EX-Switch-1