Icotera

Helhetlige løsninger for bredbåndsnettverk og fiberinfrastruktur.

Hvem er Icotera og hva gjør de

Icotera er et teknologiselskap som spesialiserer seg på utvikling og leveranser av løsninger for bredbåndsnettverk og fiberinfrastruktur. Helhetlige løsninger, som dekker alt fra tilkoblingsenheter til brukervennlige hjemmesentraler og programvareløsninger, står sentralt. Særlig innenfor fiber-to-the-home (FTTH) og fiber-to-the-building (FTTB) er Icotera anerkjent som bransjeledende.

Hvorfor velge Icotera på CPE

Med omfattende ekspertise, et bredt produktutvalg og et dedikert fokus på kvalitet og innovasjon, har Icotera etablert seg som en pålitelig partner for bredbåndsoperatører over hele verden. 

Vårt samarbeid med Icotera

Over flere år har vi samarbeidet med Icotera for å tilby løsninger for bredbåndsnettverk og fiberinfrastruktur. Dette inkluderer CPE-løsninger innenfor FTTH og FTTB, der Icotera er anerkjent som bransjeledende.

Vårt samarbeid med ledende teknologipartnere, og fokuset på skreddersydde leveranser til Service Providere, gjør at du får tilgang til alt du trenger under samme tak. Vi leverer komplette løsninger. Gjennom erfaring og kompetanse kan vi utvikle og levere optimale nettverks-, sikkerhets- og datasenterløsninger for din virksomhet.

Har du spørsmål om Icotera?

Fyll inn skjema for å kontakte oss, så vil en av våre eksperter ta kontakt med deg.