FTTx Gateway CPE

Fiberforbindelse til sluttkunden, utvid nettverkstilgang til ulike endepunkter

Hva er FTTx?

FTTx står for «fiber to the X» og kan være forskjellige endepunkter som bruker i ulike nettverk. Innen FTTx så inkluderes ofte FTTH (fiber to the Home), FTTB (Fiber to the Building), FTTC (Fiber to the Curb) og FTTN (Fiber to the Node). Utgangspunktet for FTTx er å levere høyhastighetsforbindelse og andre tjenester til abonnenter.

Gateway CPE

Gateway CPE benyttes som Punkt-til-Punkt (Active Ethernet) fiberforbindelse til sluttkunde, enten det er i hjemmet eller i bedriften. I sammenheng med FTTx benyttes Gateway CPE som grensesnittet mellom kundens lokale nettverk og leverandørens nettverk

Gateway CPE for FTTx

I samarbeid med Icotera så leverer vi forskjellige Gateway CPE som er spesialutviklet for å støtte FTTx-tilkoblinger. Dette gir fordeler som høyhastighets tilkobling, fleksibilitet, sikkerhet og enkel installasjon.

Gateway CPE for FTTx

I samarbeid med Juniper Networks så bistår vi med Gateway CPE-enheter fra Juniper sitt produktutvalg. De to vanligste produktseriene som benyttes til CPE er EX- og SRX-serien.

Både EX- og SRX-serien fra Juniper Networks tilbyr pålitelige Gateway CPE-enheter som er egnet for ulike nettverksmiljøer. Mens EX-serien fokuserer på generell nettverksytelse og fleksibilitet, er SRX-serien spesialisert på nettverkssikkerhet og beskyttelse mot trusler. Som en tjenesteleverandør kan du velge mellom disse seriene basert på spesifikke krav og prioriteringer for deres CPE-implementeringer.

Ønsker du mer informasjon om våre løsninger?

Ta kontakt med oss direkte eller ved å fylle inn skjema. En av våre eksperter på vårt Service Provider team vil kontakte deg.