Kjerne

Service Provider

Kjerne

Kjernenettet består av optisk transport, passivt eller aktivt WDM og routere som separate P eller PE, eller en kombinasjon av disse.

IP

Juniper PTX Series Packet Transport Routers

Bygget for å optimalisere IP / MPLS-kjerne-, metro- og konvergerte IP- og optiske nettverk. Disse pakketransportruterne gir ytelse, optisk transportintegrasjon og elegant distribusjon, støtter 100 GbE-miljøer med høy tetthet, og med en energieffektivitet på mindre enn en halv watt per gigabit. 

PTX

 

Juniper MX Series Universal Routers

En robust portefølje av SDN-aktiverte rutere som gir bransjeledende systemkapasitet, tetthet og ytelse med enestående levetid. Rutere fra MX-serien er nøkkelen til digital transformasjon for tjenesteleverandører, skyoperatører og bedrifter. 

MX

 

 

WDM

Infinera XTM Series Packet-Optical Transport Platform

Applikasjonsoptimalisert pakkeoptisk tilkobling. XTM-serien er en lav effekts-, høy tetthets- og effektiv metropakke-optisk transportplattform som er optimalisert for den siste generasjonen nettverkstjenester, inkludert 5G, DAA og høyhastighets forretningstjenester. Det gir en løsning med de laveste totale eierkostnadene for drift av nye, inntektsbringende tjenester.

XTM

 

Infinera GX Series Network Disaggregation Platform

Skalerbar tilkobling i en kompakt, fleksibel pakke. Med et fleksibelt sledebasert design og noe av bransjens laveste strømforbruk og høyeste tetthet, tilbyr Groove (GX) -serien overlegen optisk ytelse på opptil 800G per bølgelengde, sammen med funksjonspakket automatisering. Plattformen gir en kraftig, kompakt og fleksibel løsning for et bredt spekter av metro-, regionale og langdistanse tilkoblingsapplikasjoner.

GX