Service Provider

Service Provider

Løsninger

Komplette løsninger for bredbåndstilbydere

nLogic tilbyr komplette markedstilpassede løsninger for bredbåndstilbydere, og har siden 2007 hatt stor suksess med design, arkitektur, rådgiving, service og vedlikehold hos regionale, nasjonale og internasjonale aktører slik at de kan fokusere på sine egne kunder.

Vi bistår en rekke bredbåndstilbydere med eksperthjelp remote og/eller on-site som inkluderer high-level design, low-level design, strategisk rådgivning, implementering, change management og dokumentering av eksisterende nettverks infrastruktur, samt subscriber management.

Bredbåndsarkitektur
nLogic sin bredbåndsarkitektur fokuserer på tjenester og løsninger for infrastruktur innen metro, aksess, kjerne og CPE.

Robert-olsen-nlogic-web

Robert Olsen 
Business Area Manager Service Providers
e:robert.olsen@nlogic.no
m: 91 12 86 41

Erling-Karstensen-original-fot

Erling Karstensen
Account Manager Service Providers
e:erling.karstensen@nlogic.no
m: 48 09 67 34

Dorian-nlogic-web

Dorian Matic
Account Manager Service Providers
e:dorian.matic@nlogic.no
m: 45 21 83 07

 

 


Referanser

Eidsiva bredbånd

Eidsiva bredbånd har vært kunde av nLogic siden 2007, og har fått bistand med design, implementering, opplæring og support 24/7. nLogic har også levert kurs og tilpassede workshops til Eidsiva Bredbånd etter behov. 

Nordfiber

Nordfiber referansevideo Publisert: 1. september 2022 nLogic startet samarbeidet med Nordfiber i 2015 da de skulle etablere nytt bredbåndsnett i hele Nord-Norge, og har levert infrastruktur basert på Juniper Networks routere og switcher, samt WDM løsning basert på Infinera.

Telia Norge

Telia Company har 20 000 dyktige kolleger til å betjene millioner av kunder hver dag i en av verdens mest tilkoblede regioner (Danmark, Estland, Finland, Latvia, Litauen, Norge, Sverige). Med en sterk tilkoblingsbase er de den sentrale delen av det digitale økosystemet, og gir mennesker, selskaper og samfunn mulighet til å holde kontakten med alt som betyr noe 24/7/365 – på deres premisser.


Partnere innen Bredbåndsnett

juniper-networks-black-180
Infinera-logo-200
Accedian-logo-180
Edge-corE logo4
smartoptics-nlogic-bredbandsnett
Icotera_nlogic-bredbandsnett