nLogic er Cloudian-partner

Relatert

Cloudian

Størstedelen av verdens samlede datamengde er skapt i løpet av de siste to årene og veksten fortsetter. Tradisjonelle lagringssystemer er ikke bygget for denne utfordringen, men det er objektlagring. Cloudian er en ledende aktør innen objektlagring og den eneste produsenten som garanterer 100 % kompatibilitet med Amazon S3-standarden. Cloudian gir en rask vei til å etablere S3 objektlagring i eget datasenter eller som hybrid sky. Arkitekturen i løsningen er skalerbar og åpen for "multi tenancy". Les mer her

nLogic har spisskompetanse innen Cloudian design, arkitektur, implementering og optimalisering. Vi er kundenes støttespillere, diskusjonspartnere og ekstra kapasitet, og har kompetansen kundene selv mangler. Vi hjelper våre kunder med å velge den Cloudian-løsningen som passer best for dem. nLogic har mange års erfaring og de beste referanser. nLogic tilbyr konsulenttjenester innenfor alle faser, samt opplæringstjenester via kurs og tilpassede seminarer.Relevante artikler:

Objektlagring beskytter mot ransomware

Du har kanskje fått med deg det siste store ransomware-angrepet mot Atlanta city i USA? Objektlagring kan beskytte mot ransomware

Hege Anett Albrigtsen 31. juli 18

Hvorfor Cloudian?

Cloudian er grunnlagt med en klar visjon; å revolusjonere datalagring ved å bringe Objektlagring inn i bedriftenes datasentre.

Datasenterkompetanse

nLogic satser stort innen datasenter, og har ansatt fire nye mennesker med den bredeste kompetansen og lengste erfaringen innen Rubrik og Nutanix.

Karoline G. Johnsen 1. juni 18

Ønsker du å vite mer?
Kontakt oss på datasenter-teamet:

 

Lau Sørensen
Business Development Manager
m: 90 53 35 24
e: lau.sorensen@nlogic.no

Fabian Davik
Cloud Solutions Architect
m: 47 93 15 77
e: fabian.davik@nlogic.no
Bent Ole Hageløkken
Konsulent
m: 97 04 42 09
e: bent.hagelokken@nlogic.no
Hege Anett Albrigtsen
Inside Sales Manager / Marketing
m: 91 71 72 57
e: hege.albrigtsen@nlogic.no
Roar Wormsen
Leder
m: 90 93 87 51
e: roar.wormsen@nlogic.no
 


nLogics partnere

juniper-networks-nlogic-partner
nutanix-nLogic-partner
Rubrik-nLogic-partner
Cloudian-nLogic-partner
Infinera_nlogic-bredbandsnett
palo-alto-networks-nlogic-partner
Accedian-nlogic-bredbandsnett
vmware_nlogic_partner