Cloudian - S3 Objektlagring som håndterer dataveksten

Relatert

nLogic er partner med Cloudian

Størstedelen av verdens samlede datamengde er skapt i løpet av de siste to årene og veksten fortsetter. Tradisjonelle lagringssystemer er ikke bygget for denne utfordringen, men det er objektlagring. nLogic leverer objektlagring fra Cloudian, som er en ledende aktør og den eneste produsenten som garanterer 100 % kompatibilitet med Amazon S3-standarden. Cloudian gir en rask vei til å etablere S3 objektlagring i eget datasenter eller som hybrid sky. Arkitekturen i løsningen er skalerbar og åpen for "multi tenancy". Les mer her

nLogic har spisskompetanse innen Cloudian design, arkitektur, implementering og optimalisering. Vi er kundenes støttespillere, diskusjonspartnere og ekstra kapasitet, og har kompetansen kundene selv mangler. Vi hjelper våre kunder med å velge den Cloudian-løsningen som passer best for dem. nLogic har mange års erfaring og de beste referanser. nLogic tilbyr konsulenttjenester innenfor alle faser, samt opplæringstjenester via kurs og tilpassede seminarer.

Relevante artikler:

Hvorfor Cloudian?

Cloudian er grunnlagt med en klar visjon; å revolusjonere datalagring ved å bringe Objektlagring inn i bedriftenes datasentre. Cloudian er bygget på de samme prinsippene som skyløsninger – arkitekturen er distribuert og skalerbar. Dette gir nye muligheter, og samtidig er kostnadene ved en slik løsning betydelig lavere hva man typisk betaler for primær lagring.

Lagre mer - betal mindre

Datamengdene vokser ekstremt raskt, og det gjør at selskaper må ta smartere beslutninger om lagring. Cloudians løsning koster mindre å kjøpe enn en tradisjonell lagringsløsning, den er enklere å administrere og skalerer sømløst og ubegrenset.

Cloudian som backup-target

Cloudian HyperStore kan brukes som immutable on-prem backup target for mange ulike backup-løsninger, som Rubrik, Veeam, HYCU, Commvault og Veritas.
lau-sørensen-nlogic

 

Spørsmål? Ta kontakt:
Lau Sørensen
M: 90 53 35 24
E: lau@nlogic.no

nLogics datasenter-partnere

juniper-networks-nlogic-partner

 

nutanix-nLogic-partner

 

Rubrik sort y
Cloudian-nLogic-partner