Armis

Fremtidsrettet asset management for nettverkssikkerhet

Armis og asset management

Armis er en ledende aktør innen nettverkssikkerhet, og deres spesialisering innen asset management er avgjørende for å sikre at organisasjoner har full oversikt over alle enheter som er tilkoblet deres nettverk.

Sporing og kontroll av endepunkter

Armis’ asset management-løsning gir organisasjoner muligheten til å identifisere, spore og administrere alle tilkoblede enheter i sanntid. Dette inkluderer alt fra tradisjonelle arbeidsstasjoner og servere til IoT-enheter og BYOD-enheter som kan utgjøre potensielle sikkerhetsrisikoer.

Fordeler med asset management fra Armis

Armis utmerker seg ved å tilby avanserte funksjoner som automatisert device discovery, risikovurdering og integrasjon med eksisterende sikkerhetsteknologier. Dette gjør at organisasjoner kan ta kontroll over sin digitale infrastruktur på en mer effektiv og intelligent måte.

Ved å investere i Armis, oppnår virksomheter betydelige fordeler, inkludert økt sikkerhet, bedre overholdelse av reguleringer og optimalisert utnyttelse av digitale ressurser.

Vårt samarbeid med Armis

Vårt partnerskap med Armis har resultert i utviklingen av skreddersydde sikkerhetstjenester som går utover tradisjonell nettverkssikkerhet. Ved å integrere Armis’ avanserte teknologi for asset management og risikovurdering, gir vi våre kunder en unik mulighet til å oppdage, overvåke og beskytte enhetene som er tilkoblet deres nettverk i sanntid.

Automatisert device discovery
Effektiv ressursbruk
Overholdelse av reguleringer
Forbedret sikkerhet