Nettverk

Nettverk

Produktområder

Building the new network

nLogic tilbyr sikre, automatiserte og skalerbare nettverksløsninger. Vi bygger ditt nye moderniserte nettverk, optimalisert for din bedrifts eller virksomhets behov. Vi har nøye utvalgte samarbeidspartnere, og erfarne konsulenter med spisskompetanse.

Som nettverksleverandør er målet å skape effektive nettverksløsninger som gir rask, sikker og pålitelig tilkobling for tjenester som video, trådløse nettverk, skybaserte og virtualiserete tjenester. Måten vi jobber på i dag har endret seg fra tidligere. Vi jobber nå fra hvor som helst, med hvilken som helst enhet og gjerne når som helst. Dette stiller store krav til en fleksibel, forutsigbar og driftsvennlig nettverkinfrastruktur som må kunne virtualiseres.

nLogic's nettverkskompetanse strekker seg fra store kjernenettverk, som utgjør ryggraden av internett i Norge, til mindre bedriftsløsninger basert på trådløs- og trådbunden infrastruktur. I senter av alt vi leverer ligger behovet for å finne en enkel, skalerbar og forutsigbar måte å jobbe sammen på. nLogic tar en proaktiv tilnærming til nettverksbygging og samarbeid. Vi tror på viktigheten av å utvikle en strategisk arkitektur for å planlegge for enkel integrasjon av ny teknologi. Vi tror også at riktig overvåking og kapasitetsstyring vil bidra til å holde nettverket stabilt.


Noen av våre referanser

 
gig-networks-nlogic-referanse-juniper
oslomet-nlogic-referanse-juniper
basefarm-nlogic-referanse-juniper
eldorado-nlogic-referanse-juniper
statens-vegvesen-nlogic-referanse-juniper
nrg-nlogic-referanse-juniper
meteorologisk-institutt-nlogic-referanse-juniper
kristiansand-kommune-nlogic-referanse-juniper

 

Nettverkskomponenter

Routing-nlogic-juniper
Switching-nlogic-juniper-
trådløse-aksesspunkt-nlogic-juniper-networks
Metro-carrier-transport-nlogic-infinera
optiske transceiever-smartoptics-nlogic
Data center interconnect-nlogic-infinera


 


nLogics partnere innen nettverk

juniper-networks-nlogic-partner
Infinera-nlogic-partner
smartoptics-nlogic-partner

 

Ønsker du å komme i kontakt? Kontakt oss direkte eller fyll ut skjema og vi kontakter deg: