Nettverk

Relatert

Nettverk

Som nettverksleverandør er målet å skape effektive nettverksløsninger som gir rask, sikker og pålitelig leveranse av tale, video, trådløs aksess, samt skybaserte- og virtualiserte tjenester. Våre erfarne nettverkskonsulenter bidrar til å oppnå disse målene. 

Måten vi jobber på i dag har endret seg fra tidligere. Vi jobber nå fra hvor som helst, med hvilken som helst enhet og gjerne når som helst. Dette stiller store krav til en fleksibel, forutsigbar og driftsvennlig nettverkinfrastruktur som må kunne virtualiseres. Vårt mål er at nettverket skal gi rask, sikker og pålitelig tilkobling for tjenester som video, trådløse nettverk, skybaserte og virtualiserete tjenester, og for den stadig økende mengden av nettbrett og smarttelefoner i forretningssammenheng.


Vår nettverkskompetanse strekker seg fra store kjernenettverk, som utgjør ryggraden av internett i Norge, til mindre bedriftsløsninger basert på trådløs- og trådbunden infrastruktur. I senter av alt vi leverer ligger behovet for å finne en enkel, skalerbar og forutsigbar måte å jobbe sammen på. Vi bruker stadig flere tjenester som inkluderer tale og video, instant messaging og sosiale medier. IT-organisasjoner må i dagens verden møte brukere med tjenester de ønsker å benytte - på de ​​enhetene de ønsker å bruke. Dette betyr at vi må være i stand til å levere en infrastruktur som tar hensyn til alle programmene vi bruker, på ulike enheter.

nLogic tar en proaktiv tilnærming til nettverksbygging og samarbeid. Vi tror på viktigheten av å utvikle en strategisk arkitektur for å planlegge for enkel integrasjon av ny teknologi. Vi tror også at riktig overvåking og kapasitetsstyring vil bidra til å holde nettverket stabilt.

 

nLogics partnere innen nettverk

 

NY-logo-Juniper

 

2019-Infinera-Logo-Black-RGB-300dpi

 

smartoptics-nlogic-bredbandsnett

 

Mist-Juniper-Logo-2019-g

 

 

nLogic ansetter ny ressurs med kontor i Bergen

nLogic har de siste årene utviklet flere kundeforhold i Bergensområdet. Vi ansetter derfor nå Frode Storheim som Senior Nettverkskonsulent, med kontor i Bergen. Med denne ansettelsen og plasseringen, vil nLogic kunne være tettere på, og utvikle eksisterende og nye kunder i Bergensområdet.

Karoline G. Johnsen 10. sep 18

nLogic valgt som nettverksleverandør til Statens Vegvesen

nLogic har gleden av å meddele at vi er antatt som leverandør av nettverksutstyr til Statens Vegvesen i den neste avtaleperioden (2+1+1 år). Vi har stått som leverandør av nettverksprodukter fra blant annet Juniper og Cisco til Statens Vegvesen siden 2010, og vil nå kunne fortsette samarbeidet de neste 4 årene.

Morten Pedersen 11. aug 15

5 myter om IPv6


Nettverkskonsulent Ola Thoresen presenterer 5 myter om IPv6
 

Ola Thoresen 1. okt 18