Nettverk

Nettverk

Relatert

Building the new network

nLogic tilbyr sikre, automatiserte og skalerbare nettverksløsninger. Vi bygger ditt nye moderniserte nettverk, optimalisert for din bedrifts behov. Vi har nøye utvalgte samarbeidspartnere, og erfarne konsulenter med spisskompetanse. 

Som nettverksleverandør er målet å skape effektive nettverksløsninger som gir rask, sikker og pålitelig tilkobling for tjenester som video, trådløse nettverk, skybaserte og virtualiserete tjenester, og for den stadig økende mengden av nettbrett og smarttelefoner i forretningssammenheng. Våre erfarne nettverkskonsulenter bidrar til å oppnå disse målene. 

Måten vi jobber på i dag har endret seg fra tidligere. Vi jobber nå fra hvor som helst, med hvilken som helst enhet og gjerne når som helst. Dette stiller store krav til en fleksibel, forutsigbar og driftsvennlig nettverkinfrastruktur som må kunne virtualiseres.

nLogic's nettverkskompetanse strekker seg fra store kjernenettverk, som utgjør ryggraden av internett i Norge, til mindre bedriftsløsninger basert på trådløs- og trådbunden infrastruktur. I senter av alt vi leverer ligger behovet for å finne en enkel, skalerbar og forutsigbar måte å jobbe sammen på. Vi bruker stadig flere tjenester som inkluderer tale og video, instant messaging og sosiale medier. IT-organisasjoner må i dagens verden møte brukere med tjenester de ønsker å benytte - på de ​​enhetene de ønsker å bruke. Dette betyr at vi må være i stand til å levere en infrastruktur som tar hensyn til alle programmene vi bruker, på ulike enheter.

nLogic tar en proaktiv tilnærming til nettverksbygging og samarbeid. Vi tror på viktigheten av å utvikle en strategisk arkitektur for å planlegge for enkel integrasjon av ny teknologi. Vi tror også at riktig overvåking og kapasitetsstyring vil bidra til å holde nettverket stabilt.

Ønsker du å komme i kontakt? Kontakt oss direkte eller fyll ut skjema og vi kontakter deg:

 


Referanser

Trådløst nettverk til Norges Realfagsgymnas

Norges Realfagsgymnas (NRG) er en ungdoms- og videregående skole i Bærum, med totalt 250 elever og 25 lærere. Deres målsetning er å være Norges beste skole på matematikk-, realfags- og teknologiopplæring.
Karoline G. Johnsen 25. juni 20

GIG Networks oppgraderer kjernenettet til 100 Gbps

1. februar 2021 oppgraderte GIG Networks kjernenettet til 100 Gbps kapasitet. Oppgraderingen er gjort i samarbeid med GIG Networks partner nLogic, som har levert nettverksinfrastruktur og rådgivning til design og implementering.

Nettverket på Eldorado e-sport- og gamingsenter

nLogic leverer LAN- og WLAN-løsning til Eldorado. Nettverket på Eldorado skal benyttes til blant annet online gaming, influencere skal kunne streame og det skal også produseres live-sendinger. nLogic leverer et fleksibelt og fremtidsrettet nettverk, som møter disse behovene. Nettverket må kunne endres fra en dag til en annen, fra eksempelvis et stort antall brukere i forbindelse med arrangementer, til et LAN en annen dag. Det stilles høye krav til kapasitet og lav latency.
Karoline G. Johnsen 26. aug 20

Nettverkskomponenter

Routing Switching Trådløse aksesspunkter
Optikk Optiske transportplattformer Datacenter interconnect


nLogics partnere innen nettverk

juniper-networks-nlogic-bredbandsnett
 
2019-Infinera-Logo-Black-RGB-300dpi
 
smartoptics-nlogic-bredbandsnett