Nettverk

Nettverk

Relatert

Building the new network

nLogic tilbyr sikre, automatiserte og skalerbare nettverksløsninger. Vi bygger ditt nye moderniserte nettverk, optimalisert for din bedrifts behov. Vi har nøye utvalgte samarbeidspartnere, og fokus på kompetanse. 

Som nettverksleverandør er målet å skape effektive nettverksløsninger som gir rask, sikker og pålitelig tilkobling for tjenester som video, trådløse nettverk, skybaserte og virtualiserete tjenester, og for den stadig økende mengden av nettbrett og smarttelefoner i forretningssammenheng. Våre erfarne nettverkskonsulenter bidrar til å oppnå disse målene. 

Måten vi jobber på i dag har endret seg fra tidligere. Vi jobber nå fra hvor som helst, med hvilken som helst enhet og gjerne når som helst. Dette stiller store krav til en fleksibel, forutsigbar og driftsvennlig nettverkinfrastruktur som må kunne virtualiseres.

nLogic's nettverkskompetanse strekker seg fra store kjernenettverk, som utgjør ryggraden av internett i Norge, til mindre bedriftsløsninger basert på trådløs- og trådbunden infrastruktur. I senter av alt vi leverer ligger behovet for å finne en enkel, skalerbar og forutsigbar måte å jobbe sammen på. Vi bruker stadig flere tjenester som inkluderer tale og video, instant messaging og sosiale medier. IT-organisasjoner må i dagens verden møte brukere med tjenester de ønsker å benytte - på de ​​enhetene de ønsker å bruke. Dette betyr at vi må være i stand til å levere en infrastruktur som tar hensyn til alle programmene vi bruker, på ulike enheter.

nLogic tar en proaktiv tilnærming til nettverksbygging og samarbeid. Vi tror på viktigheten av å utvikle en strategisk arkitektur for å planlegge for enkel integrasjon av ny teknologi. Vi tror også at riktig overvåking og kapasitetsstyring vil bidra til å holde nettverket stabilt.


 

Produktkategorier innen nettverk

nLogics partnere innen nettverk

juniper-networks-nlogic-bredbandsnett

 

2019-Infinera-Logo-Black-RGB-300dpi

 

smartoptics-nlogic-bredbandsnett

 

Mist-Juniper-Logo-2019-g

 

 

Trådløst nettverk til Norges Realfagsgymnas

Norges Realfagsgymnas (NRG) er en ungdoms- og videregående skole i Bærum, med totalt 250 elever og 25 lærere. Deres målsetning er å være Norges beste skole på matematikk-, realfags- og teknologiopplæring.
Karoline G. Johnsen 25. juni 20

Juniper Networks lanserer Mist WAN og nytt interface

Mist AI muliggjør innsikt og selvdreven nettverksautomatisering, for å optimalisere brukeropplevelser og minimere IT-kostnader på tvers av LAN, WLAN og WAN.

Nettverk til folket i disse Corona-tider

Det er ikke alltid vi tenker over det, men nå som Corona-viruset i stor grad styrer vår hverdag, føles det ekstra godt å jobbe i en bransje hvor det å levere nettverk til folket står i fokus. Vi tar ofte våre omgivelser for gitt, og det å kunne strømme filmer fra f.eks. Netflix, eller delta i en videokonferanse, er noe vi ikke lenger lar oss imponere av. Vi tilpasser oss ny teknologi i rekordfart og det som var godt nok i går er ikke lenger godt nok i dag. Vi cruiser i stor fart på en bølge av teknologiske nyvinninger men forholder oss sjelden til den underliggende teknologien som vi ikke fysisk kan ta og føle på i vår egen stue eller på våre hjemmekontorer. 
Bård Berge 6. apr 20