Arista

Avanserte og høytytende nettverksløsninger for datasentre og skybaserte miljøer.

Om Arista

Arista er en ledende leverandør av nettverksløsninger for datasentre og skytjenester. Selskapet spesialiserer seg på avansert Ethernet-teknologi og programvaredefinerte nettverk. Med fokus på lav latens, åpenhet og kundebehov, bistår de virksomheter med effektiv nettverksadministrasjon og automatisering gjennom plattformen CloudVision.

Disse fordelene adresserer sentrale behov i moderne nettverksmiljøer, og gjør Arista til en attraktiv løsningsleverandør for virksomheter som søker pålitelige, effektive og fleksible nettverksløsninger.

Illustrasjonsbilde av Out of Band Management.

Webinar: En introduksjon til Arista Networks

Vi inviterer til webinar 7. mai kl 09:00, der vi gir deg en introduksjon til Arista Networks. Vi går i dybden av deres produktportefølje, teknologi, use cases og fremtidens nettverk.

Vårt samarbeid

Som nettverksleverandør er målet å skape effektive nettverksløsninger som gir rask, sikker og pålitelig tilkobling for tjenester som video, trådløse nettverk, skybaserte og virtualiserete tjenester. 

Vårt samarbeid med ledende teknologipartnere som Arista, og fokuset på skreddersydde leveranser fra design til optimalisering, gjør at du får tilgang til alt du trenger under samme tak. Vi leverer komplette løsninger. Gjennom erfaring og kompetanse kan vi utvikle og levere optimale nettverks- og datasenterløsninger for din virksomhet.