Nettverkskonsulent

Nettverkskonsulenter får en stadig mer sentral rolle i IT-avdelingen. Men er du klar over bredden i oppgavene de kan løse?

Hvordan nettverkskonsulenter kan bistå din IT-avdelingen

Det er knapphet på dyktige nettverksingeniører, systemadministratorer og annen teknisk spesialistkompetanse i Norge. Samtidig er sikkerhetsbildet i rask endring, og med nye arbeidsformer og økt bruk av den nye hverdagen med ustrakts hybridkontor følger nye krav til nettverksinfrastruktur. Dette er en av bakgrunnene for at etterspørselen etter nettverkskonsulenter har skutt fart de siste årene.

Helt overordnet kan man si at nettverkskonsulenter sikrer at nettverket er pålitelig, sikkert og oppdatert, og på den måten bidrar til å styrke virksomheters produktivitet.

Faglig tyngde

Det er den faglige tyngden som skiller våre nettverkskonsulenter fra andre. Vi er sertifisert som Juniper Elite Plus Partner, et kvalitetsstempel som gis aktører som har det høyeste nivået av kunnskaper om Junipers løsninger og produkter. Nettverkskonsulentene våre dekker i tillegg teknologier som Infinera, Palo Alto og Cisco for å nevne noen, og har gjennom 15 års samarbeid med små og store virksomheter utviklet beste praksis for sikre, automatiserte og skalerbare nettverksløsninger.

Hva våre nettverkskonsulenter kan hjelpe IT-avdelingen med

Våre konsulenter har spisskompetanse på

Juniper Networks logo.
Infinera logo.
Palo Alto Networks-logo.
Arista logo.

Trenger du en nettverkskonsulent?

Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre nettverkskonsulenter og hva de kan hjelpe din virksomhet med.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ønsker du siste nytt fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta siste nytt fra våre løsninger og invitasjoner til våre arrangementer.