Infinera

Banebrytende og skalerbare løsninger innenfor optiske nettverk.

Om Infinera

Infinera er en global leverandør av innovative nettverksløsninger som gjør det mulig for virksomheter å øke ytelsen i nettverket, akselerere tjenesteinnovasjonen og automatisere nettverksdriften. Infineras komplette portefølje av pakkeoptiske produkter gir høy ytelse for langdistanse-, subsea-, datasenter interconnect- og metrotransport-applikasjoner. 

Hvorfor velge Infinera?

Infineras ekspertise innenfor optisk nettverksteknologi, og innovasjon innenfor programvarebasert nettverksstyring, gjør at selskapet kan levere skalerbare og fleksible høyhastighetsløsninger.

Vårt samarbeid med Infinera

Vi er Infinera Gold Partner, og er den aktøren som har den bredeste kompetansen på Infineras løsninger og optiske nettverk i Norden. Vi har ekspertise på regionale DWDM-nett, og tilbyr WDM-løsninger basert på Cloud Xpress og XTM innenfor long-haul/subsea, metro og cloud. Teamet som arbeider med optiske nettverksløsninger har mange års erfaring, og spisskompetanse innenfor design, produkter, og en omfattende teknologikompetanse som vi bruker for å hjelpe kundene våre med å løse daglige utfordringer.

Vårt samarbeid med ledende teknologipartnere, og fokuset på skreddersydde leveranser fra design til optimalisering, gjør at du får tilgang til alt du trenger under samme tak. Vi leverer komplette løsninger. Gjennom erfaring og kompetanse kan vi utvikle og levere optimale nettverks- og datasenterløsninger for din virksomhet.