Nyttige sider

Juniper Networks

nLogics tips til nyttige Juniper Networks sider

Uansett om man har drevet med Juniper i mange år, eller nylig har sett lyset, så kan det være noen nyttige websider man kanskje ikke er klar over at finnes. Her har vi samlet noen av de vi selv bruker en del.

Det koster ingenting, og det kreves ingenting, man behøver ikke engang være kunde. Men om man enten har Juniper-utstyr, eller vurderer det, så kan det være nyttig å ha en konto hos Juniper.


En konto på Juniper.net i seg selv gir deg ikke så mye, men et sted man kan finne mye nyttig info og praktiske løsningsforslag, og ikke minst stille spørsmål, er på forumene.


Hold deg også gjerne oppdatert via bloggene og TechWiki


For litt mer dyptgående artikler kan man laste ned "Day One"-bøker. Dette er bøker som tar for seg bestemte tema, og som på en relativt enkel og kortfattet måte forklarer både temaet, og viser med konkrete config-eksempler hvordan man setter opp løsninger. nLogic har trykket opp fire av Day One bøkene i bokformat som vi kan sende deg, eller du kan ta med deg om du er innom oss. 


Hvis man enten har et eget intranet, eller allerede abonnerer på RSS-feeder i andre anledninger kan man også abonnere på RSS-feeder fra Juniper

Her kan man selv velge hva slags informasjon man vil abonnere på. Spesielt for de som har SRXer og bruker Application Security vil vi anbefale å sette opp et abonnement på "IPS and Application Signatures" og evt "Mobile Signatures". Da får man automatisk oversikt over hva som legges til, endres eller fjernes av applikasjoner og tjenester hver gang det kommer nye oppdateringer til brannmuren.


Man kan også abonnere på epost om ulike temaer.

Her vil vi anbefale å abonnere i alle fall på Security Bulletins. Disse bulletinene kommer med jevne mellomrom, og inneholder sikkerhetsvarsler og -fikser for ulike produkter, platformer og software-versjoner. Bare velg alle produkter, hvis du ikke ønsker å være veldig finjustert, for erfaringsmessig hender det at et sikkerhetsvarsel er tagget med bare enkelte platformer, men også i praksis omfatter andre, så ved å velge bort noen typer varsler er det alltids en fare for at man misser noe som kan være relevant.