Smart datavekst med intelligent datastyring

Cloudian

Relatert

Utvid primærlagringen rimelig, med full skalering og fleksibilitet

I en fersk rapport fant IDC at i 2025 vil kun 7,5ZB av totalt 13ZB installert lagring faktisk lagre data. Det vil si at bedrifter overprovisjonerer lagring med nesten 50%, fordi de mangler innsikt i hvordan data vokser og blir brukt.

IDC bemerker at selv om mengden lagringskapasitet vil vokse med 300% de neste syv årene, holder IT-budsjettene seg flate. Med flate budsjetter og samlet datavekst, kan virksomheter ikke lenger behandle alle data på samme måte. De må identifisere varm og kald data, og lagre dem på forskjellige lagringsklasser.

Last ned denne informative analyserapporten og lær om en moderne, effektiv og skalerbar løsning for kalde og lite tilgjengelige data, som gir deg muligheten til å:

  • Identifiser enkelt varm og kald data
  • Last ned data uten agenter
  • Grenseløs skaleringskapasitet
  • Distribuer geografisk replikering
  • Spar opptil 70% kontra konvensjonell lagring

Komprise Intelligent Data Management analyserer dataanvendelse i hele lagringsmiljøet og viser deg hvilke data som er varme (i aktiv bruk) og hvilke data som har blitt svale eller kalde. Deretter kan du angi retningslinjer for å flytte disse dataene til Cloudians lokale objektlagring og gjenvinne 60% av Tier 1 NAS-kapasiteten.

Fyll inn skjemaet under, så får du laste ned rapporten til odel og eie:

Fornavn
Etternavn
E-post
Mobil
Firma
Velg nedlasting
Smart datavekst med intelligent datastyring