Relatert

nLogic er Accedian Networks partner

nLogic er samarbeidspartner med Accedian Networks. Med Accedian teknologi leverer nLogic løsninger til blant annet Service Providere innen MEF, Moniterering og overvåking. Accedian leverer ende-til-ende nettverks- og applikasjonsytelsessynlighet, så bedrifter kan levere den beste brukeropplevelsen for sine kunder.  Løsningene gir full synlighet på tvers av alle tjenester og applikasjoner i nettverket, og spenner seg over virtualisert-, sky-, programvaredefinert- og fysisk infrastruktur. Bredbåndstilbydere og bedrifter vil med løsningene kunne ta del i den digitale transformasjonen og videre realisere forretningsmessige mål og styrke konkurranseposisjonen.

Kontakt-Robert-Olsen-nLogic

 

For mer informasjon om nLogics produkter og løsninger basert på Accedian teknologi, ta kontakt: 

Robert R. Olsen
Account Manager Bredbåndsnett
m: 91128641
e: robert.olsen@nlogic.no
Produkter
SkyLIGHT ™ -arkitekturen er en orkestrert løsning som distribuerer test-, overvåkings- og nettverksfunksjoner i hele nettverket, samtidig som man beholder sentralisert kontroll og analyse.
skylight

 

 

SkyLIGHT Performance Assurance - Integrated service performance insights for exceptional customer experience

SkyLIGHT hjelper bredbåndstilbydere til å proaktivt sørge for at nettverket tilfredsstiller stadig strengere ytelseskrav, skille tjenester med høy kvalitet og optimalisere nettverkskapasiteten. SkyLIGHT er en virtualisert plattform, som leverer ende-til-ende synlighet i nettverks- og applikasjonstjenester for å få full kontroll over kundeopplevelsen. Et nervesystem for nettverk strekker SkyLIGHT data fra høy kvalitet til ytelsesadministrasjon til analyse- og maskinlæringsløsninger, samt rapporterings- og orkesteringssystemer, og gir full synlighet til eventuelle problemer som kan påvirke kundene.


nLogics partnere innen bredbåndsnett

juniper-networks-nlogic-partner
Infinera_nlogic-bredbandsnett
palo-alto-networks-nlogic-partner
Accedian-nlogic-bredbandsnett
 
smartoptics-nlogic-bredbandsnett

 

 

Icotera_nlogic-bredbandsnett