Relatert

Accedian

nLogic er samarbeidspartner med Accedian. Med Accedians teknologi leverer nLogic løsninger til blant annet serviceprovidere innen MEF, moniterering og overvåking. 

Accedian leverer ende-til-ende nettverks- og applikasjonsytelsessynlighet, så bedrifter kan levere den beste brukeropplevelsen for sine kunder.  Løsningene gir full synlighet på tvers av alle tjenester og applikasjoner i nettverket, og spenner seg over virtualisert-, sky-, programvaredefinert- og fysisk infrastruktur. Bredbåndstilbydere og bedrifter vil med løsningene kunne ta del i den digitale transformasjonen og videre realisere forretningsmessige mål og styrke konkurranseposisjonen. 

SkyLIGHT ™ -arkitekturen er en orkestrert løsning som distribuerer test-, overvåkings- og nettverksfunksjoner i hele nettverket, samtidig som man beholder sentralisert kontroll og analyse.

 
skylight

 

SkyLIGHT Performance Assurance - Integrated service performance insights for exceptional customer experience

SkyLIGHT hjelper bredbåndstilbydere til å proaktivt sørge for at nettverket tilfredsstiller stadig strengere ytelseskrav, skille tjenester med høy kvalitet og optimalisere nettverkskapasiteten. SkyLIGHT er en virtualisert plattform, som leverer ende-til-ende synlighet i nettverks- og applikasjonstjenester for å få full kontroll over kundeopplevelsen. Et nervesystem for nettverk strekker SkyLIGHT data fra høy kvalitet til ytelsesadministrasjon til analyse- og maskinlæringsløsninger, samt rapporterings- og orkesteringssystemer, og gir full synlighet til eventuelle problemer som kan påvirke kundene.