Opengear lanserer Smart Management Fabric

Opengear lanserer Smart Management Fabric, en utvidelse av verdien og funksjonaliteten til Opengears Network Resilience-plattform med dynamisk rutingbasert IP-tilgang.

Opengear lanserer Smart Management Fabric, en utvidelse av verdien og funksjonaliteten til Opengears Network Resilience-plattform med dynamisk rutingbasert IP-tilgang.

Lighthouse Automation Edition (AE) og Opengears appliance-programvare har blitt oppgradert for å inkludere dynamisk ruting, noe som muliggjør et komplett management network overlay. Disse oppdateringene gjør det mulig for brukere eller enheter å koble seg til ressursene de trenger for å få tilgang til eller administrere, ved hjelp av automatiserings- eller konfigurasjonsverktøy. De støtter en rekke vanlige teknologier som secure shell (SSH), hypertext transfer protocol (HTTP), graphic user interface (GUI), service processors (SP), baseboard management controller (BMC), remote desktop protocol (RDP), network automations tools og server management software for virtualiserte miljøer.

Det nye SMF er resultatet av utallige timer med interaksjon og dialog med kunder og samarbeidspartnere. Samarbeidene har gjort det mulig for Opengear å få innsikt i hvordan den nyeste innsikten i markedet og teknologiske utviklingen påvirker IT-nettverk og infrastrukturadministrasjon. Denne innsikten vil styre selskapets strategiske retning de neste årene, med utgangspunkt i Smart Management Fabric.

SMF utgjør et enhetlig rammeverk for administrasjon og gjør Opengears plattform for network resilience verdifull for hele virksomheten, fra nettverksingeniører og systemadministratorer til supportmedarbeidere som trenger tilgang til IP-baserte ressurser. Disse teamene kan nå raskt klargjøre og få tilgang til serveradministrasjonsverktøyene sine og administrere alle IP-baserte fysiske eller virtuelle ressurser. I tillegg kan nettverksingeniørene bruke sine foretrukne automatiseringsverktøy til å klargjøre, overvåke og administrere IP-endepunkter i stor skala.

Opengear er opptatt av å tilby løsninger i verdensklasse for sikker og robust tilgang for å koble til, konfigurere eller gjenopprette tilkoblede IT-ressurser

Gary Marks, president i Opengear

Opengear har nå omdefinert out of band management med SMF og rutet IP-tilgang. SMF gjør det mulig for kundene å utnytte Opengear sine løsninger til å levere den best mulige opplevelsen og blir grunnlaget for å distribuere, administrere og gjenopprette tilkoblede nettverksressurser fra hvor som helst.