Arista Networks – ledende innen nettverksteknologi

I 2023 inngikk nLogic og Arista Networks en partneravtale for å støtte opp den økende forespørselen på nettverksløsninger.

Nettverksinfrastrukturen utgjør ryggraden i dagens teknologiske landskap og et selskap som har vært med på denne utviklingen er Arista Networks, en ledende innovatør innen nettverksteknologi. I 2023 inngikk nLogic og Arista Networks en partneravtale for å støtte opp den økende forespørselen på nettverksløsninger.

Med en historie som strekker seg 20 år tilbake, så har Arista Networks vært en drivkraft for innovasjon innen nettverksteknologi i over to tiår. Selskapet ble raskt anerkjent for sin evne til å levere høytytende, pålitelige og skalerbare nettverksløsninger som møter kravene fra store bedriftsnettverk til datasentre.

Fokus på ytelse og skalerbarhet

Arista Networks er kjent for sitt sterke fokus på ytelse og skalerbarhet og Arista EOS (Extensible Operating System) operativsystem, kombinert med deres Arista Any Cloud-plattform, gir kundene muligheten til å bygge og administrere nettverk på en enklere og mer effektiv måte. Selskapets portefølje av produkter og løsninger, inkludert switcher, rutere og programvaredefinerte nettverk, har gjort det til et foretrukket valg for virksomheter over hele verden som krever pålitelige og avanserte nettverksinfrastrukturer.

Et annet område hvor Arista Networks har sine styrker er innen programvarestyrt nettverk (SDN). Ved å tilby åpne og fleksible løsninger som støtter bransjestandarder som OpenFlow, gjør Arista det mulig for kundene å automatisere og optimalisere nettverksdriften for å møte kravene til moderne applikasjoner og tjenester.

En bred portefølje fra Arista Networks

Arista Networks er kjent for sitt omfattende utvalg av nettverksprodukter, som spiller en viktig rolle i mange moderne, høyytelse nettverksmiljøer, spesielt innen datasenter og cloud computing infrastrukturer.

Noen av de mest kjente produktene og produktseriene fra Arista Networks

Arista 7000-serien Switcher: Dette er kanskje den mest anerkjente produktserien fra Arista, som inkluderer en rekke modeller for forskjellige nettverksbehov, fra kompakte 1RU-switcher til større enheter. Disse switchene er kjent for deres ytelse, lav-latency egenskaper og evnen til å håndtere store mengder trafikk med høy throughput. De er særlig populære i datasentre og høyfrekvente tradingmiljøer.

Arista 7500-serien Modulære Switcher: Disse er designet for store nettverksmiljøer som krever modularitet og høy skalerbarhet. 7500-serien er godt mottatt for sin fleksibilitet, ytelse og energieffektivitet, noe som gjør den ideell for store datacenters og skytjenesteleverandører.

CloudVision: Arista’s CloudVision er en nettverksadministrasjonsplattform som gir omfattende nettverksinnsikt og automatisering over Arista infrastruktur. Det gir en sentralisert løsning for nettverksovervåking, administrasjon og orkestrering, noe som er spesielt nyttig for å håndtere komplekse multiklient og multicloud-nettverk.

Arista Cognitive WiFi: Arista har også utvidet sin produktlinje til å omfatte trådløse løsninger, inkludert high-end WiFi-systemer som tilbyr forbedret brukeropplevelse ved hjelp av maskinlæring og AI til å forbedre nettverksytelsen og klientforbindelser.

Arista Data Analyzer (DANZ): En avansert nettverksmonitoreringsløsning som er integrert i Arista’s switcher, tilbyr innsikt i nettverkstrafikk og ytelsesmetrikk som hjelper til med nettverksovervåking og feilsøking.

Fremtidige muligheter

Med den raske utviklingen innen teknologi og nettverk, er det ingen tvil om at Arista Networks vil fortsette å være en ledende leverandør av nettverk. Ved å fortsette å fokusere på ytelse, innovasjon og kundetilfredshet, vil Arista fortsette å utvikle nettverksteknologi og nLogic ser frem til å fortsette det spennende samarbeidet.

Er du interessert i å lære mer om Arista Networks og dere produktportefølje?

Se opptak av vårt webinar sammen med Arista. Vi gir deg en introduksjon til vårt samarbeid med Arista, dere produktportefølje og siste oppdateringer innen deres løsninger som er aktuelle for det norske markedet. Opptak finner du her.

Ønsker du å møte Arista og få en dypdykk i deres nettverksløsninger og få svar på dine spørsmål? Arista vil delta på nLogic Summit og avholde workshop og Q&A session.

Mer informasjon, agenda og påmelding finner du her.

Har du spørsmål om våre løsninger eller Arista Networks?

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål knyttet til våre løsninger eller ønsker mer informasjon om Arista Networks.