Avansert Asset Intelligence plattform

Få full kontroll og oversikt over alle enheter tilkoblet til ditt nettverk med Asset Intelligence plattform.

Hva er Asset Intelligence?

Asset Intelligence gir deg omfattende innsikt i sanntid over alle enheter som er tilkoblet ditt nettverk. Denne intelligensen er avgjørende for å håndtere kompleksiteten og mangfoldet av enheter som er utsatt for trusler og er aktive i den digitale infrastruktur.

Sikre enheter og menneskene

Med asset intelligence oppnår du høyere sikkerhet og full kontroll på enheter, slik at menneskene kan jobbe effektivt og sikkert. Vårt team av sikkerhetseksperter hjelper deg med å beskytte virksomheten mot potensielle trusler og sårbarheter.

Hvordan asset intelligence beskytter din virksomhet

Identifiserer og isolerer trusler
Beskytter mot sårbarheter i sanntid
Forhindrer uautorisert tilgang
Minimerer risikoen fra IoT-enheter

Kom i gang med asset intelligence

Lurer du på hvordan asset intelligence kan hjelpe deg og din virksomhet? Sammen med Armis kan vi bistå deg med sikkerhetsløsninger som sikrer at dine ansatte og at alle enheter i ditt nettverk er trygge mot cyber angrep.

Last ned vårt whitepaper som gir deg mer innsikt i hva asset intelligence er og hvordan det enkelt kan implementeres i eksisterende infrastruktur.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ønsker du siste nytt fra oss? Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta siste nytt fra våre løsninger og invitasjoner til våre arrangementer.