Lokasjonstjenester

Med lokasjonstjenester kan du følge og påvirke kunde- og brukeratferd. Ved å kartlegge trafikkmønstre og identifisere belastede soner i nettverket får du et godt overblikk over hvordan du kan utbedre nettverket, og viktig informasjon knyttet til strategisk planlegging for fremtiden.

Lokasjonstjenester

Vi tilbyr BLE-teknologi (Bluetooth Low Energy) fra vår partner Juniper, drevet av Mist AI. Med denne teknologien får du tilgang til enorme mengder data om hvordan enheter beveger seg i dine lokaler, og bedre muligheter til å engasjere og kommunisere med ansatte, gjester og kunder enn noen gang tidligere.

Her er noen eksempler på hvordan lokasjonstjenester kan benyttes:

  • Aktører innen hospitality, som hoteller og restauranter, kan benytte lokasjonstjenester til å gi lojale kunder og besøkende personlige hilsener og tilbud når de ankommer og tilby virtuell guiding rundt om i lokalene
  • Butikker kan varsle kunder om at deres varer er klare for henting, tilby personaliserte tilbud basert på kunders preferanser, vise vei til de mest relevante butikkhyllene for kunden og hjelpe dem med å finne nærmeste ledige butikkmedarbeider.
  • Undervisningsinstitusjoner kan hjelpe studenter og gjester med å finne veien rundt på skolens områder, gi informasjon om ledige studie- og møterom og la studenter automatisk laste ned dagens presentasjon i det de entrer et auditorium.
  • Helseinstitusjoner kan gi ansatte raskt oversikt over lokasjon og tilgjengelighet på både nøkkelpersonell og utstyr, slik at de raskere og bedre kan hjelpe pasientene.

Har du spørsmål om lokasjonstjenester?

Fyll inn skjema for å kontakte oss. En av våre eksperter vil kontakte deg på e-post.