nLogic ansetter ny ressurs med kontor i Bergen

Relatert

Velkommen Frode Storheim

nLogic har de siste årene utviklet flere kundeforhold i Bergensområdet. Vi ansetter derfor nå Frode Storheim som Senior Nettverkskonsulent, med kontor i Bergen. Med denne ansettelsen og plasseringen, vil nLogic kunne være tettere på, og utvikle eksisterende og nye kunder i Bergensområdet.

Frode startet i nLogic 1. september 2018. Han har lang erfaring med teknisk design, implementasjon og rådgivning innen nettverksinfrastruktur og -sikkerhet.

- nLogic er en sterk og kompetent aktør, som jeg har møtt på og hørt om i flere sammenhenger, spesielt der Juniper Networks teknologi har vært temaet. Jeg ser frem til å videreutvikle og fordype meg innen Juniper Networks i et firma som er elitepartner og i samarbeid med nLogics kompetente konsulenter.

Frode har spesielt fordypet seg innen sikkerhet og har også mye erfaring med industrinettverk (OT).

- De senere år har sikkerhet blitt et stadig større og mer krevende område, som har ledet meg videre på sikkerhetsdesign, sikkerhetsvurderinger og tilhørende utarbeiding av tiltaksplaner med gjennomføring.

Frode vil tilby sin kompetanse og bistå kunder i Bergensområdet, med konsulentapparatet i nLogic tilgjengelig. Med plassering i Bergen, og Frode som ressurs vil vi styrke vår tilstedeværelse i Bergensområdet og utvikle nye, samt eksisterende kunder som for eksempel Statens Vegvesen.

På fritiden bestiger Frode høye topper, klatrer og driver med fotografi. En allsidig mann med andre ord. Vi ønsker han varmt velkommen, og ser frem til å kunne tilby kompetanse enda tettere på eksisterende og nye kunder i Bergensområdet.

Kontaktinformasjon:
Frode Storheim
m: 97 04 79 69
e: frode.storheim@nlogic.no
a: nLogic AS, Litleåsveien 49, 5132 Bergen

Kurs og seminar i Bergen
Ved behov sender vi en av våre erfarne kurs- og foredragsholdere til Bergen. nLogic tilbyr blant annet Junos grunnkurs, ved Jørgen Johnsen, og IPv6 kurs ved Ola Thoresen.

IPv6 kurs ble sist holdt i Bergen for Bergen kommune. Paul Jacobsen i Bergen kommune var svært fornøyd, og uttalte følgende i forbindelse med kurset:

"I løpet av kursdagene har jeg vært i kontakt med deltakerne, og tilbakemeldingene har bare vært positive. Ola oppfattes som en kunnskapsrik og dyktig instruktør, og vi er meget fornøyde med kurset som har blitt gjennomført".