Fire på rad for Juniper Networks – ledende innen Wired og Wireless LAN infrastruktur

Gartners siste Magic Quadrant 2024 for Enterprise Wired og Wireless LAN-infrastruktur er publisert, og for fjerde gang på rad er Juniper Networks blant lederne.

Gartners siste Magic Quadrant 2024 for Enterprise Wired og Wireless LAN-infrastruktur er publisert, og for fjerde gang på rad er Juniper Networks blant lederne. Ikke bare det, men for tredje gang på rad er de plassert som nummer én både på Completeness of Vision og Ability to Execute. 

Juniper Networks – anerkjent som leder i Gartners Magic Quadrant 2024 

Juniper Networks er et ideelt valg for virksomheter som ønsker å levere kablet infrastruktur, Wi-Fi, IoT og innendørs lokalisering som én felles, integrert infrastruktur. Det som gjør at Juniper Networks skiller seg ut, er deres innovative Mist AI™- og cloud-native-funksjoner. Dette gir rask distribusjon og enkel administrasjon av for eksempel personaliserte Wi-Fi-opplevelser.  

Juniper Networks AI-Native Networking Platform

Mist AI er kjernen i Juniper’s bransjeledende AI-Native Networking Platform. AI er nøkkelen til forenklet drift, og den moderne mikrotjeneste-skyarkitekturen i Mist AI gir ekte synlighet, automatisering og sikkerhet i hele nettverket. 

I Magic Quadrant 2024 fra Gartner så legges følgende til grunn for Juniper Networks ledende posisjon:  

AI-drevet automatisering 

Juniper er ledende med AI/ML-drevne funksjoner, inkludert ytelsesovervåking basert på definerbare Service Level Expectations, for å forbedre sluttbrukeropplevelsen. Veiledet feilsøking og muligheten til å løse rutineproblemer automatisk forenkler nettverksdriften. 

Sterk sikkerhet 

Junipers WxLAN-rammeverk sørger for håndhevelse av retningslinjer for brukere og IoT-endepunkter i hele nettverket, og den nylig lanserte tjenesten Juniper Mist Access Assurance gir dessuten agentfrie NAC-funksjoner. 

Forenklet nettverksadministrasjon med fabric teknologi 

Junipers Campus Fabric, som er basert på et VXLAN-overlay med EVPN-kontrollplan, gjør det enklere å administrere Juniper-enheter på campus og i filialer ved å redusere nettverkskompleksitet og inkonsistens i distribusjonen.  

Vi er din Juniper Elite Plus Partner

Vi er sertifisert som Norges eneste Juniper Elite Plus partner. Dette er et kvalitetsstempel som gis til partnere som har det høyeste nivået av kunnskaper om Junipers løsninger og produkter. Vi skal til enhver tid ha de aktuelle sertifiseringene hos våre utvalgte teknologipartnere, slik at kundene kan være trygge på at vi alltid kan bistå med det som trengs. 

Ønsker du tilgang til Gartners Magic Quadrant 2024 for Enterprise Wired og Wireless LAN infrastruktur?

Du kan laste den ned her eller ta kontakt med oss for å få tilgang.